VVV Dordrecht winkelen Dordtse producten Dordrecht (1)

VVV Dordrecht

VVV Dordrecht is een warm bad voor bezoekers en bewoners.

Wil je weten wat er allemaal te doen is in Dordrecht of ben je op zoek naar echte Dordtse producten?  De medewerkers staan voor je klaar om alles te vertellen over Dordrecht en bovendien zijn zij uitstekend op de hoogte van alle activiteiten. Niet alleen weten ze alles over evenementen en highlights van de stad maar ook geven ze tips over overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast haal je hier stadswandelingen en verder ook  fietsroutes in de Biesbosch.

De medewerkers staan voor je klaar om alles te vertellen over Dordrecht.
- VVV Dordrecht

Natuurlijk is er online veel te vinden, maar de meerwaarde van VVV Dordrecht zit hem in het persoonlijke contact en de interactieve omgeving. De medewerkers helpen je bij het vinden van de onontdekte pareltjes. Er valt altijd iets onbekends te ontdekken, ook in je eigen woonplaats. VVV Dordrecht zet je op het juiste spoor.


Adres en openingstijden

VVV Dordrecht
Spuiboulevard 99
3311 GN Dordrecht
078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nlOpeningstijden:
maandag t/m vrijdag: 09.30-17.30 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur
zon- en feestdagen: 11.00-15.00 uur

*1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten

Openbaar vervoer:
Vanaf Dordrecht CS is het 10 minuten lopen, volg de bordjes VVV. Arriveer je met een stadsbus in het centrum dan kun je het beste uitstappen bij halte ‘Centrum’.
Per auto:
Parkeer je auto dichtbij in parkeergarage Achterom.VVV Dordrecht maakt je wegwijs in de stad

VVV kantoor Dordrecht is dé ontvangstruimte van Dordrecht waar je inspiratie kunt opdoen over de stad. De informele sfeer van VVV Dordrecht, met gezellige zitjes, gratis WIFI en heerlijke koffie nodigt uit tot het bekijken van de audiovisuele presentatie over de stad, de expositie Schatten van Dordrecht en de interactieve maquette.
In de VVV winkel zijn boeken, kaarten, stadswandelingen, routes en souvenirs te koop en er zijn diverse brochures over de stad en regio verkrijgbaar. Kun je niet langskomen? Kijk dan in de VVV-webshop.

Bekijk het aanbod in de webshop
VVV Dordrecht winkelen Dordtse producten Dordrecht (2)

Koop hier unieke Dordtse producten

VVV Dordrecht heeft steeds meer producten met een Dordts tintje in huis. De VVV winkel heeft een metamorfose ondergaan en heeft nu vier winkelmeubels vol met lokale producten. Zoals Dordtse schapenkoppenkoekjes, bier en wijn maar ook Dordtse thee en honing. Ons aanbod spreekt tot de verbeelding van Dordtenaren die op zoek zijn naar een leuk cadeau maar is ook zeker de moeite waard voor bezoekers van buiten de stad. Ontdek allerlei leuke hebbedingetjes zoals een 3D print van de toren van de Grote Kerk als sleutelhanger of accessoire voor je interieur. De magneten zijn echte hardlopers net als de Dordtse Schapenkeutels: dropjes in een blik.
Lees het blog De Dordtse Legende waarom Dordtenaren schapenkoppen genoemd worden.

Bekijk de Dordtse producten in de webshop
VVV Dordrecht winkelen Dordtse producten Dordrecht (3)

Huur je fiets of e-bike bij VVV

In de omgeving van Dordrecht is een uitgebreid fietsroutenetwerk van 325 kilometer.  Dus huur een (elektrische) fiets bij de VVV en ontdek het historische Dordrecht, de groene Biesbosch of de prachtige polders op eigen houtje.
VVV Dordrecht verhuurt Unisex fietsen en elektrische fietsen per dag. Neem van tevoren even contact op met de VVV om teleurstellingen te voorkomen!

Meer info over VVV verhuur
Fietsen Stokholm Wolwevershaven Dordrecht