Groepsuitjes in de regio Dordrecht

Een dagje uit met de zaak, met je vereniging, of zomaar met familie of vrienden?
Leuk, zul je denken, maar hoe organiseer ik dit? De afdeling Groepsreserveringen van VVV Dordrecht is er om te helpen.

Dordrecht en de regio bieden veel mogelijkheden: sportieve activiteiten, een combinatie van cultuur en culinair of genieten van schitterende natuurgebieden. Genoeg te doen!
Blader je liever door een ‘papieren brochure’ dan kun je deze aanvragen via het contactformulier of download de brochure 2023.

Complete arrangementen en dagtochten

We hebben enkele dagtochten speciaal voor je samengesteld. Makkelijk te boeken en je bent verzekerd van een leuke dag weg! Natuurlijk kunt je deze dagtochten uitbreiden met een aansluitend diner of warme drie-gangen lunch i.p.v. de koffietafel als lunch is mogelijk.
Het arrangement Ontdek Dordrecht is de leukste kennismaking met het mooie Dordrecht. Je ontdekt alle highlights van de stad, een stadswandeling, koffie, lunch en een rondvaart maken de dag compleet. Speur door de natuur in de Hollandse Biesbosch met de Avontuurlijke fotozoektocht. Je kunt kiezen of je met een kano of een elektrisch bootje door de Biesbosch vaart.

Beleef Gorinchem eens op een andere manier met het arrangement Veelzijdig Gorinchem en Slot Loevestein. Deze dagtocht is extra geschikt voor familie uitjes. Ga op ontdekkingsreis met Mooi Cultureel Gorinchem en laat je alles vertellen over Gorinchem en haar geschiedenis. Met koffie, lunch, een stadswandeling en bezoek aan het Gorcums Museum.

Bekijk alle dagtochten en arrangementen
Dordrecht-Grote-Kerk-Haven-met-Uitzicht-e1599743435114

Stadswandeling met gids

Stadswandelingen hebben over het algemeen de indruk saai en stoffig te zijn. Boek  dan eens zo’n stadswandeling in onze regio en de stadsgidsen bewijzen je het tegendeel. Je kunt  verschillende stadswandelingen in diverse talen reserveren die worden begeleid door deskundige VVV-gidsen. Je kunt wandelen in Dordrecht en Gorinchem.

Of maak een culturele en culinaire Foodtour door Dordrecht. Een arrangement voor de ware levensgenieter die nog wat wil opsteken van de stad. Beleef de geschiedenis van wijn, bier en gin in Dordrecht met de Tasty stadswandeling.

Bekijk het aanbod van wandelingen
Stadswandeling VVV Dordrecht Groothoofdspoort monument

Stel je dagtocht zelf samen

Stel zelf je dagtocht samen door de bouwstenen met elkaar te combineren! Zo kun je ieder dagje persoonlijk en passend maken voor je eigen groep! De culturele bouwstenen in Dordrecht combineer je met een stadswandeling. Bezoek de Grote Kerk, het Dordrechts Museum, Huis van Gijn of het Onderwijsmuseum.
Dordrecht wordt omgeven door water dus mag een rondvaart door de stad of de natuur niet ontbreken. Je kunt het water op met de Dordtevaar, een stoomsleper, sloepen en klassieke houten boten. Of ontdek de Biesbosch per fluisterboot of rondvaartboot.
Wil je graag zelf bezig zijn maak dan gebruik van de workshops Djembee, bonbons of likeur of gin maken. Actief de stad of regio ontdekken op een sup of fiets of tandem.  Tot slot bieden de verschillende citygames spanning en actie zoals Escape the City, Whatsapp Moordtocht en Outside escape.

Bekijk het aanbod van bouwstenen
De Dordtevaar rondvaart Voorstraathaven Dordrecht

Informatie

Dordrecht Marketing & Partners/VVV Dordrecht
Afdeling Groepsreserveringen

Spuiboulevard 99
3311 GN Dordrecht
078-770 4252
vvvdagtochten@dordrecht.nl


Bereikbaar

Telefonisch: ma t/m do 08.30-12.30 uur
Webformulier: ma t/m do na 12.30 uur + vr t/m zo.

Neem contact met ons op ook voor een persoonlijk advies of afspraak op locatie.


Reserveringskosten

1 bouwsteen of stadswandeling: €10,00
meer bouwstenen of complete dagtocht: €20,00
wijzigingskosten: €25,00De leukste groeps- & bedrijfsuitjes 2023
Blader door de brochure

Nog meer mogelijkheden voor groepen

vergaderlocatie - Dordrecht

Vergaderlocaties

Huis van Gijn kinderfeestjes museum Dordrecht

Kinderfeestjes

Zaalverhuur & Partylocaties

Suppen paddleboarden actief Voorstraathaven centrum Dordrecht

Teamuitjes