Stadswandeling groepen Hofstraat sightseeing cultuur historie Dordrecht

De leukste groepsuitjes in Dordrecht

Ben je op zoek naar een verrassend dagje uit voor de hele familie, je collega’s of een groep vrienden? VVV Dagtochten verzorgt jouw groepsuitjes van begin tot eind! Op deze pagina vind je ook tips waar je vergaderingen, teamuitjes, kinderfeestjes of party’s kunt organiseren.

 

Stedentrip Nederland Uitzicht Grote Kerk Dordrecht
Complete dagjes uit in Dordrecht met de VVV
of stel je eigen pakket samen

VVV Arrangement: Ontdek Dordrecht

Ben je op zoek naar een uitje voor je groep en wil je zoveel mogelijk ontdekken in Dordrecht? Dan is dit het juiste uitje voor jouw groep! De dag begint lekker met koffie/thee en een stukje taart erbij, daarna op pad met een gids voor een verrassende stadswandeling. Gevolgd door een heerlijke lunch en een mooie rondvaart door de binnenhavens van Dordrecht. Wil je de dag afsluiten met een diner dan kan ook dat geregeld worden.

lees meer over dit arrangement
De Dordtevaar rondvaart Voorstraathaven Dordrecht

Stadswandeling met gids

Maak een stadswandeling met een gids en je kijkt met hele andere ogen naar de stad. Dordrecht is verrassend voor iedereen en de gidsen brengen de stad en haar geschiedenis op een leuke manier tot leven. Je kunt  verschillende stadswandelingen in diverse talen reserveren die worden begeleid door deskundige VVV-gidsen. Of beleef de geschiedenis van wijn, bier en gin in Dordrecht met de Tasty stadswandeling.

Bekijk de stadswandelingen
Stadswandeling VVV Dordrecht Groothoofdspoort monument

Stel je dagtocht zelf samen

VVV Dagtochten verzorgt jouw groepsuitjes van begin tot eind met de leukste activiteiten van sportief en avontuurlijk tot cultureel en culinair. Stel zelf  je dagtocht samen met de losse onderdelen voor een onvergetelijke dag in Dordrecht.

Bekijk alle activiteiten
Pottenkade fiets herfst zon Grote Kerk Voorstraathaven Dordrecht cropped

Overige aanbieders van gidsen en tours

Teamuitjes

Gilde Dordrecht

Hof 15
Teamuitjes

Ontdek Dordrecht

Voorstraat 276
Teamuitjes

Dordrecht Tours