Locaties

Biesboschcentrum Dordrecht

Bevers, water, vogels, planten en de historie van het uitgestrekte natuurgebied dat altijd in beweging is. Samen vormen ze de rode draad van de interactieve tentoonstelling in de vernieuwde en gemoderniseerde publieksruimte van het Biesboschcentrum Dordrecht. De vijf thema’s hebben elk hun eigen route. Door deze te volgen ontdek je steeds meer over de Biesbosch. Voor kinderen is er een verrassende maar ook educatieve speurtocht. Het doel van de tentoonstelling is om met de kennis, ideeën en tips die je gaandeweg meeneemt vervolgens naar buiten te gaan. De Biesbosch echt beleven doe je tenslotte buiten in de natuur.”

Het Beverbos, naast het bezoekerscentrum, is ook vernieuwd en zeker de moeite van het bezoeken waard. De kunstburcht is vernieuwd, evenals de informatieborden. In het Biesboschcentrum is een leuke speurtocht te koop door het Beverbos.

Wil je de Biesbosch van dichtbij ervaren? Stap dan in een boot, kano of op een sup. Ga op ontdekkingstocht en peddel door de kreekjes. Maak een vaartocht met een fluisterboot of roeiboot langs wilgenbossen en over de rivieren. Je ziet en hoort alles veel beter en beleeft de natuur op een bijzondere manier. 

Vergaderlocatie
Organiseer je vergadering, teambuilding, training of zakelijke bijeenkomst in Nationaal Park De Biesbosch. Biesboschcentrum Dordrecht beschikt over een fraaie, moderne groepsruimte met prachtig uitzicht op de Biesbosch. Dé ideale locatie om werk en ontspanning te combineren.
De zaal biedt ruimte aan max. 35 personen, waarbij diverse opstellingen mogelijk zijn en beschikt over een c-touch smartboard met wifi. Ook is het mogelijk om de vergadering aan te vullen met een ontspannende vaartocht of uitdagende groepsactiviteit.

Aankomende events

Tips voor groepen

Rondvaart Sterling Nationaal Park de Biesbosch Dordrecht
Product

Rondvaarten Biesbosch

Reserveer bij Dagtochten Dordrecht
Offerte op maat
natuur - varen
Product

Avontuurlijke fotozoektocht

Reserveer bij Dagtochten Dordrecht
€ 14,50 p.p.

Ontdek Biesboschcentrum Dordrecht

Park Merwestein - Dordrecht
Blogs
Kids

Yes, het is herfstvakantie!

15 oktober 2021

Vergelijkbare locaties

Attracties

Play World Dordrecht

Vriesestraat 14
Attracties
Monumenten
Streekproducten

Stadsbrouwerij Dordrecht

Buddingh'plein 20
Attracties
Kinderfeestjes
Nationaal Park de Biesbosch

Sterrenwacht Mercurius

Baanhoekweg 75
Attracties
Nationaal Park de Biesbosch
Sportlocaties

Crayestein Golf

Baanhoekweg 50
Attracties
Nationaal Park de Biesbosch
Toeristische Overstappunt (TOP)

Nationaal Park De Biesbosch

Baanhoekweg 53
Attracties
Fietsverhuur

Go Sharing

Stationsplein 1