Dordrecht - toeristen - plattegrond

Stadsplattegrond Dordrecht

Welkom in Dordrecht!

De stadsplattegrond van Dordrecht is een handige en overzichtelijke plattegrond die gratis is op te halen bij VVV Dordrecht, download Nederlands, download Engels of te bestellen in de VVV-webshop.  De stadsplattegrond is handig voor nieuwe bezoekers om zich wegwijs te maken door de stad maar als je al een beetje bekend bent in Dordrecht kun je nog nieuwe dingen ontdekken.

In deze stadsplattegrond vind je een uitgebreid overzicht van alle bezienswaardigheden, musea, bioscopen en culturele centra. Ook vind je er de opstappunten van diverse rondvaartboten.

Bij VVV Dordrecht en in de VVV-webshop vind je ook een uitgebreide Falkplattegrond van Dordrecht en omstreken.

Naar de webshop Download de stadsplattegrond Nederlands Download de stadsplattegrond Engels
Dordrecht - toeristen - Groothoofd - drierivierenpunt

Ontdek de stad Dordrecht

Dordrecht is een stad van water, historie en cultuur. De stad omarmt haar rijke verleden waarin zij floreerde als handelsplaats en waar onder meer de basis werd gelegd voor het Koninkrijk der Nederlanden. De historie is tot op de dag van vandaag terug te zien met het ontelbaar aantal monumenten dat de stad kent. Naast de historie, heeft ook water en de strijd met water Dordrecht gevormd. Deze strijd gaf de stad – met een eigen drierivierenpunt – haar karakter, schilderachtige havens, maar ook het unieke Nationaal Park de Biesbosch. Ontdek de oudste stad van Holland en proef de sfeer van een stad die nog steeds geschiedenis schrijft.

Bezoek Dordrecht - Nieuwe Haven -Grote Kerk
Dordrecht vanuit de lucht
Stadsplattegrond Dordrecht
Download hier