Locaties

Pancake District

Hier kun je genieten van stapels hippe American Pancakes. Natuurlijk met maple syrup en allerlei toffe combinaties. Je kan veel toppings toevoegen. Zo stel je jouw homemade pancakes zelf samen. Hier eet je pancakes de hele dag. Lekker met bijvoorbeeld een verse smoothie erbij.

Een mooi glas wijn bij je pancake met geitenkaas is aan te raden en bij je mancake past vast een van de speciaal bieren. De producten worden zoveel mogelijk regionaal in gekocht. Zo komt de koffie van Heilige Boontjes uit Rotterdam. De kaart is veelzijdig en zeker ook vega(n)friendly.

Elke laatste donderdagavond van de maand organiseert Pancake District een gratis bordspellenavond. Er liggen een aantal spellen klaar, maar je mag ook je eigen favoriete spel meebrengen. Deelname is gratis. Kom met vrienden of kom alleen en schuif gerust aan bij de andere deelnemers. Wil je vooraf ook iets eten? Reserveer dan een plekje tussen 18.00 en 19.00 uur via: https://pancakedistrict.nl/reserveren/

Kinderfeestjes
Vier hier jouw kinderfeestje, met al je vriendjes aan de grote schommel. Bij Pancake District heb je jouw eigen menukaart. Jullie versieren je pancakes zelf en ter afsluiting een lekker ijsje. Er is ruimte voor groepjes van maximaal zeven en reserveren vooraf moet wel, zodat de schommel vrij blijft voor jullie.

 

Ook leuk voor jou?

Cafés
Hollands
Pannenkoeken/Poffertjes
Diner
Lunch
Monumenten

Visser's Poffertjes

Groenmarkt 9
Met Kids
Hollands
Pannenkoeken/Poffertjes
Diner
Lunch
Terras
Kinderfeestjes

Pim's Poffertjes en Pannekoekenhuis

Nieuwstraat 19-21
Met Kids
Pannenkoeken/Poffertjes
Lunch
High tea
IJssalon
Kinderfeestjes

Belicio Cheatday

Statenplein 140
Vega(n)
Lunch
Koffiebar
Koffie & thee

Bio Bodega

Voorstraat 435
Vega(n)
Diner
Lunch
Ontbijt
Monumenten

Rebel Rebel

Houttuinen 32
Cafés
Vega(n)
Borrel

DE TIJD, lokaal voor bieren

Voorstraat 170