Locaties

Surfvereniging Windkracht

De surfvereniging is er voor iedereen die zich met de sport windsurfen wil bezighouden. Jong en oud, beginners en gevorderden… iedereen is welkom! Ook als je zelf nog geen surfspullen hebt, kun je er terecht. Voor leden is het gebruik van club spullen gratis. Ben je (nog) geen lid van de vereniging, dan kun je met een dagpas van “Windkracht”  ook lekker op het spaarbekken komen surfen. Voor € 13,- p.p. heb je een dagpas, surfboard én surfpak!
 
In en om het clubhuis vind je alle luxe die een surfer zich kan wensen. Op de begane grond zijn de toiletten en de kleedkamers. Zowel de dames als de herenkleedkamers zijn voorzien van warme douches. Op de eerste verdieping is er een kantine. De kantine is uitgerust met een gezellige bar en je hebt hier een geweldig uitzicht over het spaarbekken. Verder is er een aparte zithoek waar je rustig in de meest populaire surfmagazines kunt bladeren. Uiteraard vind je hier ook de keuken voor de warme snacks.

In de zomermaanden kun je heerlijk genieten van de zon op het terras aan het water. Verder zijn er ruime grasvelden om je zeil op te tuigen, Je kunt je eigen surfsetje veilig achter slot en grendel opbergen in de aanwezige plankenstalling. Langs het water liggen er steigers en vlotten zodat je moeiteloos vanaf de kant op je board kunt stappen.

Vergelijkbare locaties

Attracties
Monumenten
Streekproducten

Stadsbrouwerij Dordrecht

Buddingh'plein 20
Attracties
Kinderfeestjes
Nationaal Park de Biesbosch

Sterrenwacht Mercurius

Baanhoekweg 75
Attracties
Nationaal Park de Biesbosch
Sportlocaties

Crayestein Golf

Baanhoekweg 50
Attracties
Nationaal Park de Biesbosch
Toeristische Overstappunt (TOP)

Nationaal Park De Biesbosch

Baanhoekweg 53
Attracties
Fietsverhuur

Go Sharing

Stationsplein 1
Attracties
Teamuitjes

Dordrecht Tours