Locaties

Surfvereniging Windkracht

De surfvereniging is er voor iedereen die zich met de sport windsurfen wil bezighouden. Jong en oud, beginners en gevorderden… iedereen is welkom! Ook als je zelf nog geen surfspullen hebt, kun je er terecht. Voor leden is het gebruik van club spullen gratis. Ben je (nog) geen lid van de vereniging, dan kun je met een dagpas van “Windkracht”  ook lekker op het spaarbekken komen surfen. Voor € 13,- p.p. heb je een dagpas, surfboard én surfpak!
 
In en om het clubhuis vind je alle luxe die een surfer zich kan wensen. Op de begane grond zijn de toiletten en de kleedkamers. Zowel de dames als de herenkleedkamers zijn voorzien van warme douches. Op de eerste verdieping is er een kantine. De kantine is uitgerust met een gezellige bar en je hebt hier een geweldig uitzicht over het spaarbekken. Verder is er een aparte zithoek waar je rustig in de meest populaire surfmagazines kunt bladeren. Uiteraard vind je hier ook de keuken voor de warme snacks.

In de zomermaanden kun je heerlijk genieten van de zon op het terras aan het water. Verder zijn er ruime grasvelden om je zeil op te tuigen, Je kunt je eigen surfsetje veilig achter slot en grendel opbergen in de aanwezige plankenstalling. Langs het water liggen er steigers en vlotten zodat je moeiteloos vanaf de kant op je board kunt stappen.

Meer over Windkracht

Miniatuur dordt vlogt on the road 4 varen en windsurfen
Natuur
Vanaf het water
Video's
Vlogs

Dordt vlogt: On the road #4

03 augustus 2023

Ook leuk voor jou?

Zaalverhuur & Partylocaties
Kinderfeestjes
Sportlocaties
Teamuitjes

Bowlmore Dordrecht

Baanhoekweg 1
Attracties
Nationaal Park de Biesbosch
Sportlocaties

Crayestein Golf

Baanhoekweg 50
Kinderfeestjes
Nationaal Park de Biesbosch
Sportlocaties

Hippisch Centrum Dordrecht

Oude Veerweg 1a
Kinderfeestjes
Sportlocaties
Zwembaden
Vergaderlocaties

Sportboulevard Dordrecht

Fanny Blankser-Koenweg 10
Sportlocaties

Sportpark Reeweg

Halmaheiraplein 35
Sportlocaties

Atletiekbaan Fortius

Halmaheiraplein 36