Locaties

Surfvereniging Windkracht

De surfvereniging is er voor iedereen die zich met de sport windsurfen wil bezighouden. Jong en oud, beginners en gevorderden… iedereen is welkom! Ook als je zelf nog geen surfspullen hebt, kun je er terecht. Voor leden is het gebruik van club spullen gratis. Ben je (nog) geen lid van de vereniging, dan kun je met een dagpas van “Windkracht”  ook lekker op het spaarbekken komen surfen. Voor € 13,- p.p. heb je een dagpas, surfboard én surfpak!
 
In en om het clubhuis vind je alle luxe die een surfer zich kan wensen. Op de begane grond zijn de toiletten en de kleedkamers. Zowel de dames als de herenkleedkamers zijn voorzien van warme douches. Op de eerste verdieping is er een kantine. De kantine is uitgerust met een gezellige bar en je hebt hier een geweldig uitzicht over het spaarbekken. Verder is er een aparte zithoek waar je rustig in de meest populaire surfmagazines kunt bladeren. Uiteraard vind je hier ook de keuken voor de warme snacks.

In de zomermaanden kun je heerlijk genieten van de zon op het terras aan het water. Verder zijn er ruime grasvelden om je zeil op te tuigen, Je kunt je eigen surfsetje veilig achter slot en grendel opbergen in de aanwezige plankenstalling. Langs het water liggen er steigers en vlotten zodat je moeiteloos vanaf de kant op je board kunt stappen.

Ook leuk voor jou?

Overige

Sportclub GSC-ODS

Nieuwe Noordpolderweg 50
Chocolatier
Kinderfeestjes

Olala Chocola (repen & souvenirs)

Voorstraat 318
Lunch
Restaurants buiten het centrum
Terras
Nationaal Park de Biesbosch
Bed & Breakfasts
Vergaderlocaties

De Zuileshoeve

Merwelanden 39
Teamuitjes

Outside Escape Dordrecht

Groothoofd
Attracties

Play World Dordrecht

Vriesestraat 14
Kinderfeestjes
Zaalverhuur & Partylocaties
Bed & Breakfasts
Vergaderlocaties

De Eikenhof

Dubbeldamseweg Zuid 362