Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben je ondernemer in de (binnen) stad Dordrecht op het gebied van winkelen, toerisme, recreatie, horeca of overnachten? InDordrecht.nl is dé website om Dordrecht te ontdekken en daarop mag jouw onderneming natuurlijk niet ontbreken!

Gratis online vermelding

Staat jouw bedrijf al vermeld op InDordrecht.nl? De website InDordrecht.nl biedt bezoekers en inwoners inspiratie en informatie op het gebied van vrije tijd in de vorm van tips, nieuws, vlogs, blogs en thema-pagina’s. Daarnaast bevat de website ook uitgebreide overzichten van locaties en evenementen in Dordrecht. Door intensieve samenwerking met de Promotie Binnenstad Dordrecht (POBD) is de site hét kanaal voor de meest actuele informatie.
Heb je wijzigingen of wil je je bedrijf aanmelden?

Bedrijf aanmelden of wijzigen

 

Gratis fotografie en teksten

Graag helpen wij lokale, binnenstad ondernemers met fotografie en teksten. Maak gebruik van de gelegenheid om gratis professionele foto’s en teksten voor jouw onderneming te laten maken voor plaatsing op www.InDordrecht.nl  die je daarnaast ook op je eigen website of social media kan gebruiken.

Bedrijf aanmelden
Body Shop verzorging winkelen Dordrecht

Meer opvallen op InDordrecht.nl?

Kies dan voor het Partnerschap van Dordrecht Marketing & Partners en steun daarmee onze werkzaamheden en ontvang een opvallende vermelding op InDordrecht.nl. Met jou willen we graag Dordrecht op de kaart zetten en ervoor zorgen dat bezoekers, bewoners en toeristen de stad komen (en blijven) bezoeken en ontdekken.

Meer informatie
Wijnhuis 167 wijn eten drinken winkelen Groenmarkt Dordrecht (1)

Nieuw: Doe Dordrecht Kado

Er is een nieuwe lokale cadeaubon opgezet: de Doe Dordrecht Kado. Deze bon geeft lokale ondernemers een steuntje in de rug. Het mooie van de Doe Dordrecht Kado is dat de verzilverde waarde van de bon naar de winkeliers en horeca gaat waar de bon wordt besteed. Bovendien is deelname gratis.
Wil je meedoen met je bedrijf?

Meer informatie
Doe Dordrecht Kado cadeaubon twv 25 euro

Deelnemen aan arrangementen voor groepen?

Om een groepsbezoek aan Dordrecht zo eenvoudig mogelijk te maken biedt Dordrecht Marketing & Partners de service van de afdeling Groepsreserveringen aan. Deze gespecialiseerde afdeling verzorgt het hele bezoek van a tot z en is intermediair tussen het bedrijfsleven en de consument. De complete dagtochten of losse onderdelen als stadswandelingen, museumbezoek, citygames, lunches en diners worden aangeboden op een aparte website en brochure. Door de directe contacten met touroperators, busmaatschappijen en cruiseschepen wordt er ingespeeld op de behoefte van deze doelgroepen.

Meer informatie en/of deelnemer worden?
E-chopper groepen activiteiten Dordrecht

Dordt Vlogt

Onze vlogster Vera Britt bezoekt maandelijks nieuwe bedrijven in de binnenstad van Dordrecht. De leuke vlogs met nieuws uit de binnenstad bieden inspiratie voor winkelen, horeca en nog veel meer. De vlogs worden gemaakt i.s.m. Promotie Binnenstad Dordrecht (POBD) en komen online op InDordrecht.nl en social media.

Bekijk alle vlogs
Dordt Vlogt Schatten van Dordrecht Miniatuur

Dordrecht Maggezien

Periodiek wordt het Dordrecht Maggezien uitgebracht. De redactie stelt een overzicht samen van de leukste evenementen, nieuwe winkels en horeca, tips, interviews en hotspots. Dordrecht Maggezien wordt huis-aan-huis verspreid in Dordrecht en is online te bekijken.

Blader online door Dordrecht Maggezien

 

Stadhuis wandelen herfst Grotekerksbuurt Dordrecht (2)

Dordrecht Marketing & Partners zorgt in samenwerking met de Gemeente Dordrecht voor de promotie van Dordrecht en de regio. Wil je graag meer over ons weten of samenwerken? Kijk op DordrechtMarketingenPartners.nl voor meer informatie.