De Remise terras Grotekerksbuurt Grote Kerk eten drinken lente Dordrecht (2)

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben je ondernemer in de (binnen) stad Dordrecht op het gebied van winkelen, toerisme, recreatie, horeca of overnachten? InDordrecht.nl is dé website om Dordrecht te ontdekken en daarop mag jouw onderneming natuurlijk niet ontbreken!
Lees hier de folder>

Gratis online vermelding

Staat jouw bedrijf al vermeld op InDordrecht.nl? De website InDordrecht.nl biedt bezoekers en inwoners inspiratie en informatie op het gebied van vrije tijd in de vorm van tips, nieuws, video’s, blogs en thema-pagina’s. Daarnaast bevat de website ook uitgebreide overzichten van locaties en evenementen in Dordrecht. Door intensieve samenwerking met de Promotie Binnenstad Dordrecht (POBD) is de site hét kanaal voor de meest actuele informatie.
Heb je wijzigingen of wil je je bedrijf aanmelden?

Nieuw bedrijf aanmelden Tip of wijziging doorgeven

 

Restaurant Het Magazijn eten drinken Dordrecht

Meer opvallen op InDordrecht.nl?

Kies dan voor het Partnerschap van Dordrecht Marketing & Partners en steun daarmee onze werkzaamheden en ontvang een opvallende vermelding op InDordrecht.nl. Met jou willen we graag Dordrecht op de kaart zetten en ervoor zorgen dat bezoekers, bewoners en toeristen de stad komen (en blijven) bezoeken en ontdekken.

Meer informatie
Milaflora bloemenwinkel winkelen Voorstraat Dordrecht

Doe Dordrecht Kadobon

Er is een lokale cadeaubon: de Doe Dordrecht Kado. Deze bon geeft lokale ondernemers een steuntje in de rug. Het mooie van de Doe Dordrecht Kado is dat de verzilverde waarde van de bon naar de winkeliers en horeca gaat waar de bon wordt besteed. Bovendien is deelname gratis.
Wil je meedoen met je bedrijf?

Meer informatie
Doe Dordrecht Kado cadeaubon twv 25 euro

Deelnemen aan arrangementen voor groepen?

Om een groepsbezoek aan Dordrecht zo eenvoudig mogelijk te maken biedt Dordrecht Marketing & Partners de service van de afdeling Groepsreserveringen aan. Deze gespecialiseerde afdeling verzorgt het hele bezoek van a tot z en is intermediair tussen het bedrijfsleven en de consument. De complete dagtochten of losse onderdelen als stadswandelingen, museumbezoek, citygames, lunches en diners worden aangeboden op een aparte website en brochure. Door de directe contacten met touroperators, busmaatschappijen en cruiseschepen wordt er ingespeeld op de behoefte van deze doelgroepen.

Meer informatie en/of deelnemer worden?
Stadswandeling groepen Hofstraat sightseeing cultuur historie Dordrecht

InDordrecht video's

In opdracht van Dordrecht Marketing& Partners gaat Vera Britt op pad in de binnenstad van Dordrecht. Zij maakt de leukste video’s met nieuws uit de stad, winkelinspiratie, horeca en meer. De video’s worden gemaakt in samenwerking met de POBD en staan op onze social media kanalen én op inDordrecht.nl.

Bekijk alle video’s
Uitgelichte afbeelding reel XSaraLou

Dordrecht Maggezien

Het Dordrecht Maggezien wordt periodiek uitgebracht, 5 edities in 2024 waarvan 2 edities huis-aan-huis verspreid worden in Dordrecht. De redactie stelt een overzicht samen van de leukste evenementen, nieuwe winkels en horeca, tips, interviews en hotspots. Alle edities van het Dordrecht Maggezien  zijn online te bekijken.

Blader online door Dordrecht Maggezien

 

nieuwsbrief-herfst-dordrecht maggezien

Dordrecht Marketing & Partners zorgt in samenwerking met de Gemeente Dordrecht voor de promotie van Dordrecht en de regio. Wil je graag meer over ons weten of samenwerken? Kijk op DordrechtMarketingenPartners.nl voor meer informatie.