Buku Kopi vintage tweedehands winkelen Dordrecht

Dordrecht Maggezien

Het Dordrecht Maggezien is een magazine dat periodiek wordt uitgebracht en huis-aan-huis verspreid in Dordrecht en je leest het híér online! De redactie stelt elke editie een overzicht samen van de leukste evenementen, nieuwe winkels en horeca, tips, interviews en hotspots. Wil je op de hoogte blijven van al deze tips en inspiratie, lees dan gezellig mee!

Lekker  nazomeren!

De zomer loopt aankomende tijd toch echt op z’n einde, maar dat betekent niet dat het gedaan is met de reuring in de stad. Sterker nog: zo richting de herfst is er volop levendigheid! In de vorm van fijne evenementen voor jong en oud bijvoorbeeld, maar het is ook heerlijk om in deze nazomer langs nieuwe en net verhuisde winkels te struinen.

Over dat laatste gesproken: wat dacht je van een vintage shoppingroute dwars door Dordrecht heen? Er zijn allerlei leuke adresjes in de stad die barsten van de vintage vondsten – items die je interieur net even anders maken en de sfeer van weleer doen ademen. Dat wordt lekker nazomeren in Dordrecht de komende tijd!

Veel leesplezier!
Redactie Dordrecht maggezien.

Preloved Fashion damesmode winkelen tweedehands vintage Dordrecht

Ben je woonachtig in Dordrecht, dan ontvang je het Dordrecht Maggezien periodiek met de Dordt Centraal. De eerstvolgende editie valt op woensdag 6 of donderdag 7 september op de deurmat. Heb je het Dordrecht Maggezien niet ontvangen? Laat het ons dan weten! Of loop even binnen bij de VVV Dordrecht (Spuiboulevard 99), daar zijn ze vanaf donderdag 7 september beschikbaar (zolang de voorraad strekt).

Benieuwd naar eerdere edities van het het Dordrecht Maggezien? Klik op de button hieronder om voorgaande edities te lezen.

Lees meer | Dordrecht Maggezien

 

Ontdek meer in Dordrecht

Rondvaart Barone Havens

5 x originele dingen doen

Otto e Mezzo - Terras - Vismarkt - Nieuwe Haven

Lekker lunchen

natuur - varen

5 x natuur

Wikkelhuisje - Stayokay - Dordrecht - overnachten - duurzaam

De leukste slaapadresjes

Bistro La Bohème - Dordrecht - Steegoversloot - terras - restaurant

5 x uit eten

Geniet meer in Dordrecht

Food hotspots

Winkelen Visstraat de Crimp Gulden Os

Weekendje weg

Het Magazijn Winkel

Vintage winkels

Grotekerksbuurt Stadhuis monumenten Dordrecht

Bijzondere plekjes