Café de tijd horeca eten drinken Voorstraat Noord Dordrecht (1)

Dordrecht Maggezien

Het Dordrecht Maggezien is een magazine dat periodiek wordt uitgebracht en je leest het híér online! De redactie stelt elke editie een overzicht samen van de leukste evenementen, nieuwe winkels en horeca, tips, interviews en hotspots. Wil je op de hoogte blijven van al deze tips en inspiratie, lees dan gezellig mee!

Genieten van gezelligheid in de stad!

Het is de ideale tijd van het jaar om de stad te ontdekken. Het is nog niet te warm, maar toch lekker genoeg om er op uit te trekken. Ga naar nieuwe horecagelegenheden in de binnenstad en daarbuiten, update je garderobe om deze alvast zomerklaar te maken en beleef de smaak van de lente in je glas bij diverse horeca.

Heb je er nog niet genoeg van, neem dan zeker een kijkje in de UIT-agenda. Hierin staan evenementen die jouw lentegevoel nog meer versterken. Genieten van gezelligheid in Dordrecht: dat is het devies dit voorjaar! Of je dit nu doet in de reuring van de binnenstad of in de rust van de natuur.

Veel leesplezier!
Redactie Dordrecht Maggezien

Si Barone rondvaart eten drinken haven water lente Dordrecht (2)

Deze editie van het Dordrecht Maggezien is hier digitaal te lezen en is vanaf vandaag gratis af te halen op verschillende locaties in de stad. Deze locaties zijn:

De eerstvolgende editie komt uit op woensdag 3 juli, deze wordt ook huis-aan-huis verspreid in Dordrecht met de Dordt Centraal (woensdag 3 en donderdag 4 juli). Wil je meer lezen? Bekijk dan één van onze eerdere edities van het Dordrecht Maggezien! Klik op de button hieronder om voorgaande edities te lezen.

Lees meer | Dordrecht Maggezien

Ontdek meer in Dordrecht

Rondvaart Barone Havens

5 x originele dingen doen

Otto e Mezzo - Terras - Vismarkt - Nieuwe Haven

Lekker lunchen

natuur - varen

5 x natuur

Wikkelhuisje - Stayokay - Dordrecht - overnachten - duurzaam

De leukste slaapadresjes

Stadsbrasserie de Witt eten drinken horeca lunchen centrum Dordrecht (1)

5 x uit eten

Geniet meer in Dordrecht

Food hotspots

Winkelen Visstraat de Crimp Gulden Os

Weekendje weg

Het Magazijn Winkel

Vintage winkels

Grotekerksbuurt Stadhuis monumenten Dordrecht

Bijzondere plekjes