Purper Interior winkelen interieur centrum Nieuwstraat Dordrecht (4)

Dordrecht Maggezien

Het Dordrecht Maggezien is een magazine dat periodiek wordt uitgebracht en huis-aan-huis verspreid in Dordrecht en je leest het híér online! De redactie stelt elke editie een overzicht samen van de leukste evenementen, nieuwe winkels en horeca, tips, interviews en hotspots. Wil je op de hoogte blijven van al deze tips en inspiratie, lees dan gezellig mee!

Op naar het voorjaar!

De lente staat voor de deur en dat komt goed uit, want er is weer van alles te beleven in Dordrecht. Daarom brengen we je graag in de stemming voor de lente, om helemaal in het voorjaarsgevoel te komen. Lekker lezen over nieuwe winkels en winkels die verhuisd zijn, allerlei tips om er lekker op uit te trekken in eigen stad en niet te vergeten plekken waar je lekkernijen kunt scoren die ambachtelijk zijn gemaakt.

Wil je wat verder vooruit kijken? Dan kun je de evenementenkalender eens doorkijken. Het is een handig jaaroverzicht, dus een echt bewaarexemplaar! Waar je ook voor kiest dit voorjaar, het wordt genieten in de stad. Van het weer, de nieuwe winkels én van Dordtse ambachten. Wij hebben enorm veel zin in de lente en geven je graag wat inspiratie om alvast in die heerlijke voorjaarssfeer te komen.

Veel leesplezier!
Redactie Dordrecht Maggezien.

Dordrecht Maggezien – MAART ’23
Winkelen vriendinnen Stadhuisplein Stadhuis voorjaar Dordrecht (1)

Ben je woonachtig in Dordrecht, dan ontvang je Dordrecht Maggezien periodiek met de Dordt Centraal. De eerstvolgende editie valt op woensdag 8 of donderdag 9 maart op de de deurmat. Heb je het Dordrecht Maggezien niet ontvangen? Laat het ons dan weten, dan zorgen wij ervoor dat je het alsnog ontvangt! Of loop even binnen bij de VVV Dordrecht (Spuiboulevard 99), daar zijn ze vanaf 8 maart beschikbaar (zolang de voorraad strekt).

Ontdek meer in Dordrecht

Rondvaart Barone Havens

5 x originele dingen doen

Otto e Mezzo - Terras - Vismarkt - Nieuwe Haven

Lekker lunchen

natuur - varen

5 x natuur

Wikkelhuisje - Stayokay - Dordrecht - overnachten - duurzaam

De leukste slaapadresjes

Bistro La Bohème - Dordrecht - Steegoversloot - terras - restaurant

5 x uit eten

Geniet meer in Dordrecht

Food hotspots

Winkelen Visstraat de Crimp Gulden Os

Weekendje weg

Het Magazijn Winkel

Vintage winkels

Grotekerksbuurt Stadhuis monumenten Dordrecht

Bijzondere plekjes