Café de tijd horeca eten drinken Voorstraat Noord Dordrecht (1)

Dordrecht Maggezien

The Dordrecht Maggezien is a magazine that is published periodically and you can read it HERE online! The editors compile an overview of the best events, new stores and restaurants, tips, interviews and hotspots. If you want to stay up to date with all these tips and inspiration, read along!

Genieten van gezelligheid in de stad!

Het is de ideale tijd van het jaar om de stad te ontdekken. Het is nog niet te warm, maar toch lekker genoeg om er op uit te trekken. Ga naar nieuwe horecagelegenheden in de binnenstad en daarbuiten, update je garderobe om deze alvast zomerklaar te maken en beleef de smaak van de lente in je glas bij diverse horeca.

Heb je er nog niet genoeg van, neem dan zeker een kijkje in de UIT-agenda. Hierin staan evenementen die jouw lentegevoel nog meer versterken. Genieten van gezelligheid in Dordrecht: dat is het devies dit voorjaar! Of je dit nu doet in de reuring van de binnenstad of in de rust van de natuur.

Enjoy reading!
Editorial board Dordrecht Maggezien

Si Barone rondvaart eten drinken haven water lente Dordrecht (2)

Deze editie van het Dordrecht Maggezien is hier digitaal te lezen en is vanaf vandaag gratis af te halen op verschillende locaties in de stad. Deze locaties zijn:

De eerstvolgende editie komt uit op woensdag 3 juli, deze wordt ook huis-aan-huis verspreid in Dordrecht met de Dordt Centraal (woensdag 3 en donderdag 4 juli). Wil je meer lezen? Bekijk dan één van onze eerdere edities van het Dordrecht Maggezien! Klik op de button hieronder om voorgaande edities te lezen.

Read more | Dordrecht Maggezien

Discover more in Dordrecht

Round trip Barone Ports

5 x doing original things

Otto e Mezzo - Terrace - Vismarkt - Nieuwe Haven

Have a nice lunch

Nature - sailing

5 x nature

Wikkelhuisje - Stayokay - Dordrecht - stay overnight - sustainable

The best places to sleep

Bistro La Bohème - Dordrecht - Steegoversloot - terrace - restaurant

5 x eating out

Enjoy more in Dordrecht

Food hotspots

Shopping Visstraat de Crimp Gulden Os

Weekend trips

The Warehouse Shop

Vintage shops

Grotekerksbuurt Town Hall monuments Dordrecht

Special places