Vleeshouwerstraat Kunst en Antiek Winkelen Stedentrip Nederland in Dordrecht

Welkom op parkeerterrein Weeskinderendijk

Click here for English.

Welkom op parkeerterrein Weeskinderendijk, je parkeert hier op korte afstand van de binnenstad en gratis ook! De eerste 24 uur mag je gratis parkeren op het terrein Weeskinderendijk. Voer wel je kenteken in bij de parkeerautomaat. Na de eerste 24 uur betaal je € 0,30 per uur.

Gratis pendelbus op zaterdag

Op zaterdagen rijdt er tussen 10.00 en 18.00 uur een gratis pendelbus van Qbuzz. Het pendelbusje rijdt op zaterdagen 5 keer per uur heen en weer van het parkeerterrein Weeskinderendijk naar het centrum. De uit- en instaphalte is halte Centrum aan de Johan de Wittstraat, ter hoogte van Restaurant Post.

Op ongeveer 100 meter korte afstand aan de Dokweg  kan je ook een normale stadsbus naar de binnenstad nemen. Ga bij de ingang van het parkeerterrein linksaf en loop 50 meter rechtdoor. Let op er staat geen bushokje maar alleen een paal. Je kunt hieronder de bustijden bekijken.

Deelfietsen en deelscooters

Vanaf parkeerterrein Weeskinderendijk kun je ook gebruik maken van deelfietsen en deelscooters. Weten hoe dit werkt? Kijk op de pagina deelvervoer gebruiken.

Te voet naar de binnenstad

Ook te voet is de binnenstad makkelijk te bereiken. Wandel in ongeveer 15 minuten naar het centrum, de route is aangegeven met bordjes of bekijk hieronder de route in google-maps.

Toch liever parkeren in een garage?

In het centrum zijn er 5 parkeergarages waar u kunt parkeren: Spuihaven, Achterom, Riedijkshaven, Visstraat en Drievriendenhof. Houd er wel rekening mee dat het hier op zaterdagen en bij evenementen druk kan zijn. Kijk hieronder voor de locaties.

Wandelen in Dordrecht

Download de wandelroute

stadsbus - openbaar vervoer

Bekijk de bustijden

Parkeergarage Achterom parkeren auto Dordrecht

Andere parkeergarages