Intree Dordrecht - Schapen producten
Webshop VVV Dordrecht

Algemene voorwaarden VVV webshop

Het doen van een bestelling houdt in dat u de toepassing van de voorwaarden accepteert. Van deze voorwaarden kan slechts schriftelijk worden afgeweken, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.

Orderbevestiging
U ontvangt een bevestigingsmail van uw bestelling met uw bestelnummer. In deze bevestiging staat vermeld welke artikelen u heeft besteld en wat de kosten zijn, inclusief de verzendkosten. Deze bevestiging betekent dat wij uw bestelling goed hebben ontvangen.

Prijzen en betaling
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Verzendkosten
Verzendkosten worden berekend naar gewicht en/of formaat. Wij hanteren 4 tariefgroepen:

  1. Brievenbuspost tot 50 gram : € 1,50
  2. Brievenbuspost van 50 tot 2000 gram :  € 3,95
  3. Pakketpost :  € 7,25
  4. Verzekerd verzenden optioneel voor cadeaukaarten : € 17,50

Deze kosten zijn opgenomen in de totaalprijs van uw bestelling.

Betaalwijze
U kunt uw bestelling betalen per iDEAL, KBC/ CBC, Bancontact, SOFORT banking, Belfius Direct Net en VVV Cadeaukaart. Bedrijven kunnen ook middels factuur betalen. Na ontvangst van uw bestelling, wordt er per e-mail een factuur gestuurd. De betaling dient vooraf te worden voldaan. Na ontvangst van uw betaling, zullen wij uw bestelling uitleveren.

Levering
Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur zijn geplaatst, zullen wij dezelfde dag met PostNL verzenden. Er vindt geen verzending plaats op zaterdag en zon- en feestdagen.

Overeenkomst
Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door Dordrecht Marketing en Partners. Dordrecht Marketing en Partners is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, deelt Dordrecht Marketing en Partners dit mee binnen 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling. Wanneer uw bestelling zonder opgaaf van redenen onzerzijds niet binnen 14 dagen is afgeleverd, neemt u dan contact op met  Dordrecht Marketing en Partners. U kunt als klant de overeenkomst ontbinden indien de levering van de door u bestelde artikelen niet binnen 21 dagen na betaling heeft plaatsgevonden. In dat geval zal het aankoopbedrag incl. verzend- en administratiekosten aan u worden geretourneerd. Dordrecht Marketing en Partners behoudt zich het recht voor uw bestelling te annuleren indien betaling niet heeft plaatsgevonden binnen 30 dagen na bevestiging van uw bestelling.

Retouren
Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen heeft u het recht het product binnen 14 dagen na aflevering te retourneren. Retourzendingen worden slechts geaccepteerd wanneer het product onbeschadigd is. De kosten voor retourzending komen voor uw rekening.

Herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door Dordrecht Marketing en Partners.

De kosten voor retour van u thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Dordrecht Marketing en Partners geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via vvvdordrecht@dordrecht.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw product(en) terugstorten.
Indien u binnen genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van uw herroepingsrecht resp. het product niet aan Dordrecht Marketing en Partners heeft teruggezonden, is de koop een feit.
Producten betreffende logies, vervoer of vrijetijdsbesteding te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht.

VVV Dordrecht
Spuiboulevard 99
3311 GN Dordrecht
t. 078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
Inschrijfnummer KvK: 24413671
BTW nr: nl 8178.94.391.B01
Bankrek:NL25 RABO 0357 4516 86