wandelen - historisch Dordrecht

Wandelroutes Dordrecht

Dordrecht is het waard om gezien te worden dus ontdek de mooiste plekjes met een leuke stadswandeling. Dordrecht biedt allerlei leuke wandelroutes zowel voor toeristen die de stad willen verkennen als voor groepen die graag met een VVV-gids mee wandelen. Hieronder vind je allerlei informatie over wandelroutes door de stad en de stadswandeling Dordrecht. Het Eiland van Dordrecht heeft ook mogelijkheden voor natuurwandelingen. Haal een wandelboekje bij VVV of kijk in de VVV-webshop.

Zelf op pad door Dordrecht

Dordrecht is prachtig met al haar monumenten, historische binnenstad en bijzondere winkels. De Stadswandeling Dordrecht brengt je langs de mooiste plekjes in historisch Dordrecht. Onderweg kun je een museum bezoeken, lekker shoppen of genieten van een kop koffie op een terras. De route is 5 km en je kunt wandelen aan de hand van het wandelboekje Stadswandeling Dordrecht of de wegwijzers met ‘Rondje Dordt’ volgen.

Maak eens een wandeling door Dordrecht met je smartphone in de hand. In de izi-Travel app vind je diverse routes door de binnenstad van Dordrecht. Al wandelend krijg je onderweg (gesproken) informatie en foto’s van de bezienswaardigheden.

Rondje Dordt Bekijk de audiotours van iziTravel

wandelen - stadswandeling - Dordrecht

Maak een leuke stadswandeling door Dordrecht

Alle wandelroutes op een rij
Street Art tour wandeling Dordrecht

Street Art Tour

stadswandeling Dordrecht - Grote Kerk - wegwijzers

Rondje Dordt

Kraek den Code kinderen wandeling centrum Dordrecht

Kinderwandelingen

Winkelen Sarisgang ONLY Dordrecht

Shoppingroutes door de stad

Winkelen in de historische binnenstad van Dordrecht

Wandelen met je smartphone

Zwerf onlinde door de Dordtse binnenstadDordt vlogt

Zwerf online door de binnenstad

Pandora - Dordrecht - Wijnstraat - antiek - brocante - boeken

Kunstrondje Dordt

groep wandelaars - Groothoofd Dordrecht

Op pad met een groep(je)

Met een groep(je) Dordrecht verkennen

Maak een wandeling met een VVV-gids en je kijkt met hele andere ogen naar de stad. Dordrecht is verrassend voor iedereen en de VVV gidsen brengen de stad en haar geschiedenis op een leuke manier tot leven. Neem contact op met afdeling Groepsdagtochten voor een wandeling op maat voor jouw groep.

De gidsen beschikken over een uitgebreide kennis van de stad en spreken diverse talen. De wandeling kan helemaal worden toegespitst op jouw wensen en de interesse van de groep. Wandelingen zijn het gehele jaar door te reserveren op alle dagen van de week.

Bekijk de mogelijkheden
Winkelen Visstraat de Crimp Gulden Os

Wandelen op het eiland van Dordrecht

wandelen - wandelaars - natuur

Van Dordrecht naar de Biesbosch

wandelen - natuur

Wandelkaart van de regio

Eiland van Dordrecht rondstruinen

natuur - ijsvogel - Biesbosch

Wandel vanaf het Biesboschcentrum

wandelen - fietsen - natuur

Nieuwe natuur ontdekken

Dordrecht Wandeleiland - wandelen - wandelroute
Dordrecht wandeleiland
Strik je veters en ga op pad

Wandelen door historische binnenstad en Biesboschnatuur

Dordrecht is Hollands oudste stad met vele gezichten, een eiland waarop alles en iedereen zich thuis zal voelen. Wandel door de historische binnenstad om je te vergapen aan de vele (rijks)monumenten of door de polder en Nationaal Park de Biesbosch. Het komt allemaal samen op het Eiland van Dordrecht. De Stadswandeling Dordrecht brengt je langs alle hoogtepunten van Dordrecht.  Of wandel een van de vele wandelroutes langs kunst- en antiekwinkels en hofjes of doe een shoppingroute.

Kom je met een groep naar Dordrecht? Neem dan contact op met de afdeling Groepsdagtochten van VVV om je wandeling te plannen.

Wandelen historische binnenstad Wolwevershaven Damiatebrug