Rondvaart Si Barone Wolwevershaven Damiatebrug Dordrecht
Te zien & te doen

Ontdek Dordrecht vanaf het water

Er zijn diverse mogelijkheden om de stad op een andere manier te ontdekken dan met een stadswandeling of fietstocht. Ga het water eens op, je weet niet wat je ziet! Boek een rondvaart of geniet van een high tea op het water. Hieronder geven we je een aantal leuke tips.

Dordrecht heeft geen grachten, maar havens. De Voorstraathaven is de ruggengraat van de oude stad. De Voorstraat en Wijnstraat liggen aan beide zijden van het water en zijn met elkaar verbonden door sierlijke bruggen.

Si Barone, ervaar Dordrecht op z'n Venetiaans

Dordrecht is het mooist vanaf het water! Bij Si Barone laten ze je graag de historische havens en andere mooie plekjes zien die anders verborgen blijven. Heb je speciale wensen of ideeën? Ze verzorgen diverse arrangementen (op maat!) samen met andere lokale ondernemers. Een diner voor twee, high tea met je vriendinnen, een vrijgezellenfeestje, afdelingsuitje of een bruidsvaart, alles kan op het water met de prachtige boten van Si Barone!

Meer over Si Barone
Rondvaart Barone havens Wijnhaven Dordrecht

Fluisterstil op het water met De Dordtevaar

Een rondvaart met de elektrisch aangedreven open boot, de Dordtevaar, laat je alle facetten van de prachtige Dordtse havens zien. Varend door de smalle watergangen kom je langs de mooiste plekjes van het historische stadscentrum. Je vaart onder eeuwenoude boogbruggen door en komt op schilderachtige plekken. De aanwezige gids vertelt je enthousiast over alles wat je ziet.

Meer over De Dordtevaar
De Dordtevaar rondvaart Voorstraathaven Dordrecht

Rondvaarten met de sloepen van DRIJF Dordrecht

Heb je iets te vieren met je vrienden of familie? Of ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje? Dan ben je bij DRIJF Dordrecht aan het juiste adres. Ze verzorgen met veel plezier je dagje uit in één van de prachtige sloepen. Je kunt er terecht voor verschillende arrangementen: van een gezellige borrelboot tot een wijnproeverij op het water.

Meer over DRIJF
Drijf Dordrecht rondvaarten

Meer rondvaarten in de stad

Bekijk alles
BBQ Boot Dordrecht

BBQ Boot

Rondvaart Sterling Nationaal Park de Biesbosch Dordrecht

Rondvaarten in de Biesbosch

DD Cornelis rondvaart Dordrecht

DD Cornelis

Met een groep

Bootverhuur Dordrecht varen Nationaal Park de Biesbosch
Liever zelf aan het roer staan?
Bekijk hier alle bootverhuur mogelijkheden

Dordrecht vanaf het water met Dordt Vlogt

Dordt Vlogt neemt je mee op een hele bijzondere dag, ze bekijkt Dordrecht vanaf het water! Dordrecht is onlosmakelijk verbonden met water. De binnenstad is rijk aan historische havens en in de achtertuin ligt Nationaal Park de Biesbosch. Eigenlijk is Dordrecht stiekem het mooist vanaf het water. Gelukkig zijn er onwijs veel mogelijkheden om dit te ervaren. Tijdens deze rondvaarten kun je ervoor kiezen allerlei lekkere hapjes en drankjes op de boot laten bezorgen. (In het filmpje gaat het over Jaap events en Sloep Dordrecht, zij zijn vanaf nu samen DRIJF Dordrecht)