Locaties

Studio Wax en Lak

Studio WAX&LAK is een geheel nieuwe wax-en nagelstudio midden in de binnenstad. De studio zit in een prachtig monumentaal pand aan de Voorstraat. Studio WAX&LAK beschikt over twee ruimtes en daardoor kunnen er zowel waxbehandelingen als nagelbehandelingen gescheiden van elkaar uitgevoerd worden. Dit is een combinatie die je eigenlijk nergens ziet, maar dus wel in Dordrecht!

De waxruimte is sfeervol en warm ingericht om jouw ontharingssessie zo aangenaam mogelijk te maken. De bovenruimte is eveneens zeer sfeervol ingericht met een vleugje Japandi. Hier kan je onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers even ontspannen en je nagels laten doen.

Naast het waxen en lakken heeft eigenaresse Kim ook een passie voor interieur en styling. Dat is dan ook terug te zien in de studio. Kim is geen onbekende in ondernemersland. Zij was jarenlang het gezicht van de Wolkyshop. De winkel stopte eind 2022 en omdat Kim’s hart toch wel bij de uiterlijke verzorging ligt en de plannen voor een eigen salon al op de plank lagen, dacht zij: ‘dit is hét moment!’. Maandenlang volgde Kim cursussen en trainingen om uiteindelijk haar eerste eigen studio te openen.  En met succes, is gebleken. In de eerste week had ze al veel boekingen, iets waar zij nooit van had durven dromen! Kom langs voor je allereerste Brazilian, een vrolijk gellakje of mooie natuurlijke BIAB nagels.

Ook leuk voor jou?

Tattoo & Piercing

Tattooshop het Gouden Schaap

Wijnstraat 184
Bloemenwinkel/Tuincentrum

Milaflora Bloemcreaties

Voorstraat 232
Herenmode

Royal Blue Kostuums

Voorstraat 286
Woonwinkel
Damesmode

Flo's Label

Voorstraat 403
Keukenwinkel

BBQing

Voltastraat 4
Kappers

Charlie Charlie Lima

Vriesestraat 93