Locaties

Studio Wax en Lak

Studio WAX&LAK is een geheel nieuwe wax-en nagelstudio midden in de binnenstad. De studio zit in een prachtig monumentaal pand aan de Voorstraat. Studio WAX&LAK beschikt over twee ruimtes en daardoor kunnen er zowel waxbehandelingen als nagelbehandelingen gescheiden van elkaar uitgevoerd worden. Dit is een combinatie die je eigenlijk nergens ziet, maar dus wel in Dordrecht!

De waxruimte is sfeervol en warm ingericht om jouw ontharingssessie zo aangenaam mogelijk te maken. De bovenruimte is eveneens zeer sfeervol ingericht met een vleugje Japandi. Hier kan je onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers even ontspannen en je nagels laten doen.

Naast het waxen en lakken heeft eigenaresse Kim ook een passie voor interieur en styling. Dat is dan ook terug te zien in de studio. Kim is geen onbekende in ondernemersland. Zij was jarenlang het gezicht van de Wolkyshop. De winkel stopte eind 2022 en omdat Kim’s hart toch wel bij de uiterlijke verzorging ligt en de plannen voor een eigen salon al op de plank lagen, dacht zij: ‘dit is hét moment!’. Maandenlang volgde Kim cursussen en trainingen om uiteindelijk haar eerste eigen studio te openen.  En met succes, is gebleken. In de eerste week had ze al veel boekingen, iets waar zij nooit van had durven dromen! Kom langs voor je allereerste Brazilian, een vrolijk gellakje of mooie natuurlijke BIAB nagels.

Meer over Studio Wax & Lak

DRIJF Dordrecht Drijf naar binnen activiteiten
Eten & Drinken
Nieuws
Winkelen

Nieuws uit de stad #22

30 mei 2023

Ook leuk voor jou?

Nagelstudio
Parfumerie
Schoonheidssalon

TianDe by Adri

Vriesestraat 92
Verzorging
Nagelstudio
Schoonheidssalon

LOTT. Beautysalon

Voorstraat 339
Nagelstudio

Sisi Perfect Nails & Face

Voorstraat 383
Schoonheidssalon

MYKI

Voorstraat 477
Schoonheidssalon

Amiri Beauty Boutique

Korte Breestraat 1
Schoonheidssalon

Beauty Phylosophy

Voorstraat 298a