DRIJF Dordrecht Drijf naar binnen activiteiten
Inspiratie & tips

Nieuws uit de stad

De zomer is in aantocht en dan is niets leuker om naar buiten te gaan en het zonnetje in. Er zijn weer volop nieuwe ondernemers in de binnenstad te vinden die je laten genieten van de aankomende zomerse dagen. Van actieve uitjes tot verzorgingswinkels en nieuwe horeca.  

De Dordtse binnenstad blijft verrassen met deze (nieuwe) ondernemers!

Bijzondere combi: waxen en nagels lakken

Je laten ontharen met suikerwax of hotwax en ook je nagels laten doen met gellak en BIAB? Dat kan nu bij wax- en nagelstudio Studio Wax & Lak. Eigenaresse Kim Blokvoort is van origine schoonheidsspecialiste en werkte dertien jaar lang in een schoenenwinkel, ook op de Voorstraat. Toen het ‘wat minder ging’ met deze zaak, besloot Kim iets anders te gaan doen. Ze bedacht zich waar zij blij van wordt en kwam al snel uit bij de beautybranche. Ze volgde een opleiding en cursussen en dacht in loondienst te gaan werken. Kim had zelfs al een waxsalon op het oog. Maar ze zag dat er ruimte was in het pand aan de Voorstraat en besloot voor zichzelf te beginnen. “Dit kwam op mijn pad, gelukkig maar, want het gaat heel erg goed. Al vanaf dag één heb ik flink wat afspraken in mijn agenda staan. Hoewel er altijd ruimte is voor meer, uiteraard. De combinatie waxen en nagels zie je niet veel, dit spreekt mensen aan. Mooi, want ik kan niet alleen mensen helpen, maar ben ook nog eens met mijn passie bezig! Ik hoef met niemand te overleggen en ben trots op wat ik doe, doordat ik alles voor mezelf doe.”

Studio Wax & Lak, Voorstraat 277
Studio Wax & Lak verzorging nagels centrum Dordrecht

Binnen-locatie DRIJF is startpunt

DRIJF biedt al langere tijd uitjes op het water aan, maar nu hebben ze iets nieuws: een binnenlocatie, onder de naam ‘DRIJF naar binnen’. Het is het startpunt van de activiteiten van DRIJF. Wat het precies is? Een ‘beetje van alles’, volgens Jacob en Dorien van Poppel. “We zijn geen koffiebar, geen lunchzaak en geen typische kroeg. Het is onze thuisbasis op nog geen vijf minuten loopafstand van de sloepen waar we de activiteiten mee doen. We ontvangen op de binnenlocatie groepen, en ook bedrijven kunnen er terecht, om eerst te vergaderen en dan op pad te gaan met één van onze uitjes. Het is eigenlijk het verlengde van onze activiteiten.” De medewerkers van DRIJF werken er en bereiden er het eten voor de sloepen voor. Zo heeft ‘DRIJF naar binnen’ vier functies: een ontvangstruimte voor groepen, een vergaderlocatie voor bedrijven, een eten-bereiden-functie en een kantoorfunctie voor de medewerkers. Jacob en Dorien: “Een welkome aanvulling, die ook een uitbreiding van onze activiteiten betekent. In de binnenlocatie kunnen mensen namelijk een escape-box kiezen: een koffer die je moet kraken.” Kun je nu mooi binnen doen!

DRIJF naar binnen, Blindeliedengasthuissteeg 18
DRIJF Dordrecht Drijf naar binnen activiteiten

Meer nieuws uit de stad!

Bekijk alles
DRIJF rondvaarten havens groepen recreatie centrum Dordrecht (1)
Doe
Evenement & activiteiten
Kids
Nieuws
Ontdek

Nieuwe editie Dordrecht Maggezien #2

15 mei 2024
Dordt in Stoom - evenement - historische binnenstad Dordrecht - havens
Blogs
Evenement & activiteiten
Kids

Dordt in Stoom: 3 dagen feest

14 mei 2024
Stadshotel Steegoversloot Christa's eten drinken horeca overnachten centrum Dordrecht (1)
Blogs
Eten & Drinken

5x lekker lunchen in hartje stad

10 mei 2024
Uitgelichte afbeelding reel Si Barone en Strada del Vino
Eten & Drinken
Vanaf het water
Video's

Rondvaart met Si Barone & Strada del Vino

07 mei 2024
Blogs
Evenement & activiteiten
Kids

Evenementenseizoen van start!

01 mei 2024
Flo's Label winkelen damesmode Voorstraat centrum Dordrecht (1)
Blogs
Winkelen

Shoppen op Voorstraat West

24 april 2024