Boekenmarkt, Big Rivers, stadswandelingen met VVV-gids, fietsen op het Eiland van Dordt, doen met kinderen.
Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie

InDordrecht Nieuwsbrief

Eropuit trekken in Dordrecht, er is niets fijners in de zomer! Van de welbekende Dordtse Boekenmarkt tot muzikaal genieten bij Big Rivers. Maak een stadswandeling met een VVV gids of huur een fiets en doe de Eiland van Dordrecht route. Lees onze tips voor gezinsuitjes en bekijk de nieuwe Dordt Vlogt 'on the road': je krijgt er helemaal zin in!

Dordrecht | Meer dan een stad

Hier, drijft een thuis voor levensgenieters. Hier, deint een kloppend hart. Ontdek Dordrecht, want hoe dichterbij hoe harder het hart vol verwondering stroomt.
Dordrecht, meer dan een stad

Boeken, muziek én vinyl bij Dordtse Boekenmarkt

Heerlijk rondslenteren in het centrum langs honderden kramen vol met tweedehands boeken: noteer zondag 2 juli in je agenda, want dan is het weer tijd voor de Dordtse Boekenmarkt! Met voorleesprogramma's, muzikale optredens en een voorleesdiner.
Lees meer over Dordtse Boekenmarkt

Big Rivers; het muziekspektakel voor jong en oud

Van 7 t/m 9 juli barst het feest los in de historische binnenstad van Dordrecht. Kwalitatief hoogstaande bands betreden de podia en er is voor ieder wat wils. Of je nu houdt van Nederlandse hits, jazzmuziek of klassiekers uit de Top 2000.
Lees alles over het festival

Trek eropuit in Dordrecht

Fietsen, wandelen of lekker actief op het water. Probeer het eens in Dordrecht.

Stadswandeling met VVV-gids

Loop eens mee met een ervaren VVV gids op zaterdagmorgen. Zij vertellen de leukste anekdotes en verhalen die je nog niet eerder hoorde.

Eiland van Dordrecht fietsroute

Met deze fietsroute ontdek je de prachtige historische binnenstad van Dordrecht en de omliggende natuur. Je fietst door polders, langs kreken en over dijken en steekt over per pont naar NP De Biesbosch.

Huur een (kinder)fiets bij VVV

Wil je graag de historische binnenstad en omgeving van Dordrecht op de fiets ontdekken? Huur dan je fiets, e-bike of tandem bij VVV Dordrecht. Nu ook kinderfietsen te huur dus trek eropuit met het hele gezin.

Actief op het water

Wakeboarding, waterskiën, tubing of suppen niks is te gek bij Board Academy. Je kunt ook suppen in het centrum van Dordrecht of de Biesbosch.

E-chopper huren

Geen zin om te fietsen dan is de E-chopper een leuk alternatief. Met een stoere elektrische chopper kun je heerlijk relaxed het Eiland van Dordrecht verkennen.

Dordt Vlogt: On the road

Kijk hoe onze vlogger Daan de Eiland van Dordrecht route heeft gevolgd. Beleef zijn wakesurf avontuur op het water rond Dordrecht en je krijgt zelf ook zin om het te gaan proberen!
Bekijk snel de video

Doen met kinderen

Op zoek naar een leuk uitje met het gezin? Weer of geen weer, er is genoeg te doen met kinderen in Dordrecht! Spelen, zwemmen, eten, winkelen, cultuur snuiven…
Bekijk de gezinstips

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl