Sint activiteiten in Dordrecht, lekker lunchen, high wine en nieuwe hotspots in de stad.
Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie

InDordrecht nieuwsbrief

Natuurlijk is de Sint ook in Dordrecht aangekomen. Loop een leuke speurtocht met de kinderen en doe gelijk je Sint inkopen in de binnenstad van Dordrecht. Er zijn meer leuke Sint evenementen en we geven tips voor een lekkere lunch of high wine in de stad. Ook zijn er weer diverse nieuwe hot spots die wij onder de aandacht brengen.

Speuren naar de grote rode S

Ouders en kinderen kunnen een leuke Sinterklaas speurtocht lopen door de binnenstad. In 20 etalages ligt een grote rode S. De plattegrond is af te halen in de deelnemende winkels en voor de allerkleinsten is er een kleurplatenwedstrijd. Op 2 december worden de prijswinnaars bekend gemaakt.
Meer over deze speurtocht

O kom er eens kijken, wat de Sint in Dordrecht vindt

Klein Toneel: Sint gaat online

Toneelvoorstelling waarbij Sint en zijn pieten filmpjes maken voor het internet. Gespeeld door het Klein Toneel met dans van dansschool Joy2Dance. Van 25 november t/m 3 december in de Oude School.

Sinterklaas films

Zowel de Club van Sinterklaas als de Grote Sinterklaas film draaien in de bioscopen in Dordrecht. Je kunt terecht bij Filmtheater de Witt en Kinepolis op verschillende dagen en tijden.

DJ Piet en Show

Op zondag 3 december om 10.30 uur kun je weer het jaarlijkse Sinterklaasfeest beleven bij Bibelot. Een geweldige belevenis vol plezier en verrassingen.

Tip voor je Sint inkopen

Maak gebruik van goedkoop parkeren aan de rand van de binnenstad. Er rijden t/m 24 december op zaterdag en zondag gratis pendelbusjes naar het centrum.

Kijk in de UITagenda voor alle evenementen

Een nieuw seizoen, een nieuwe lunch!

Het is altijd leuk en lekker om buiten de deur te lunchen. Even er tussenuit. Gelukkig heb je in de Dordtse binnenstad de gezellige lunchplekjes voor het uitkiezen. Helemaal mooi wordt het als de lunchkaart meebeweegt met de seizoenen.
5x lekker lunchen

Nieuwe plekken in Dordrecht

Onze vlogster begint bij Stadsklooster Dordt: een unieke ervaring in de historische stad en een plek om elkaar te ontmoeten op een moderne manier. Daarna neemt ze een kijkje bij Daily Meel: een nieuwe lunchroom op de Nieuwstraat. Ze sluit af bij de nieuwe studio van Knappe Fiets, vol met gave retro fietsen.
Kijk je mee?

Nog meer nieuwe hotspots

Vino di Marco

Deze nieuwe wijnwinkel verkoopt de lekkerste wijnen uit traditionele wijnlanden zoals Italië, Frankrijk, Spanje, Duitsland, maar ook van eigen bodem.

Indo koffie Bali

Hier haal je koffiebonen uit Bali van eigen plantage maar ook Indische specialiteiten én hapjes zoals rijstrolletjes met kip of een broodje rendang.

Rebel with a twist

Deze wolwinkel is verhuisd naar een rijksmonument aan de Voorstraat. Hier kun je terecht voor bijzondere wol en garens waarvoor klanten uit heel Nederland naar Dordrecht komen.

Private dining & vergaderen

Boven restaurant De Crimp vind je een nieuwe ruimte voor 40 tot 50 personen. De perfecte oplossing om rustig te dineren of vergaderen op een sfeervolle plek.

Doe meer inspiratie op

High wine aanraders

Zin in een proeverij? Probeer dan eens een high wine! Maak kennis met diverse wijnen en bijpassende lekkere gerechten. Bij diverse horeca in de binnenstad is het genieten geblazen! Wij hebben er een paar voor je uitgekozen.
Smaakvolle middag of avond uit!

Leuke Sint cadeaus

Bij VVV Dordrecht kun je leuke cadeaus met een Dordts tintje kopen. Schoencadeautjes maar ook grotere pakjes zoals Dordtse sokken, puzzels, thee of Schapenkoppenkoekjes. Maar ook kleurige sleutelhangers van de Grote Kerk of Dordtse Schapenkeutels, dropjes in een blik.
Kijk snel in de webshop of bij VVV

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl