Tips Paasweekend | Lichtspoor Biesbosch | nieuws uit de stad | wandel mee met een gids
Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie

InDordrecht Nieuwsbrief

Tijdens de Paasdagen kun je in Dordrecht genieten van allerlei leuke activiteiten en lekkere ontbijtjes en brunches. Bij het Biesboschcentrum Dordrecht zijn de komende tijd leuke events te beleven: stap in het weekend voor Pasen in de wereld van Lichtspoor en op 6 april is de feestelijke seizoensopening. Kijk welke nieuwe hotspots er zijn in de stad of wandel mee met een gids door de historische binnenstad van Dordrecht.

Laat je betoveren door het Biesbosch Lichtspoor

De dagen voor Pasen kun je je laten meevoeren door deze betoverende wereld. Volg het licht langs kleurrijke bomen, magische schommels en een sterrenhemel, terwijl de nachtdieren toekijken. Deze wandelingen op 28, 29 en 30 maart zijn een belevenis voor jong en oud.
Reserveer tickets

Paasfeest bij Weizigt

Op tweede Paasdag kun van je van 10.00 tot 14.00 uur Pasen vieren bij Weizigt. Je kunt eieren zoeken in de tuin, zaadbommetjes maken, knutselen en nog veel meer leuks! Vergeet niet om ook even een kijkje te nemen bij de schattige lammetjes.
Pasen bij Weizigt

Lekkere paasontbijtjes en brunches

Met Pasen eet je meer dan alleen paaseitjes. Het Paasontbijt en de Paasbrunch zijn razend populair en wij hebben een aantal mogelijkheden voor jou op een rijtje gezet.
Bekijk de acties

Nog wat tips voor Pasen

Wil je meer informatie? VVV Dordrecht is beide Paasdagen geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Spuiboulevard 99, 078-7513000.

Paasspeurroute Huis van Gijn

Het hele Paasweekend kun je deze speurroute doen door het Huis van Gijn en naar heel bijzondere eieren speuren!

Smaaktour

Loop deze puzzeltour op eerste Paasdag door de binnenstad van Dordrecht. Onderweg kun je genieten van een heerlijk ontbijt.

Start the Panic

Speciale Easter edition van Start the Panic in Bibelot Poppodium. Hardcore (dance) vanaf 18 jaar.

Rondvaart met de Dordtevaar

Vanaf 2e Paasdag kun je weer het water op met De Dordtevaar. Maak kennis met de Dordtse waterwandelgangen en je komt ogen tekort.

Help, de toren valt om!

Loop deze kinderwandeling met spannende verhalen over de geschiedenis van Dordrecht. Boekje verkrijgbaar bij VVV Dordrecht (beide Paasdagen geopend).

Meer UITtips

Feestelijke seizoensopening

Wil je op avontuur, de natuur ontdekken of met heel het gezin lekker naar buiten? Kom dan naar de feestelijke seizoensopening op 6 april bij Biesboschcentrum Dordrecht. Het recreatieseizoen gaat van start en daarom zijn er deze dag heel veel leuke activiteiten in de natuur!
Seizoensopening Biesboschcentrum

Leuke nieuwe winkeladresjes

Bluebirds in the Backyard Vintage & Pretty Things

Bluebirds is verhuisd naar een nieuwe locatie en biedt een uitgebreid assortiment aan vintage en lifestyle producten.

Xsara Lou

Mooie handgemaakte Fair Trade producten van verschillende culturen en delen van de wereld. Kom shoppen voor woonaccessoires en een nieuwe outfit.

Koen's Brood

Vanaf 1 april kun je in deze nieuwe hotspot in de binnenstad genieten van heerlijke broodjes en brood van Koen.

Meer nieuws

Maak een instapwandeling door Dordrecht

Natuurlijk kun je al het moois dat Dordrecht te bieden heeft zelf ontdekken, maar overweeg eens om mee te wandelen met een ervaren gids. Zij vertellen je de leukste anekdotes en de mooiste verhalen die je waarschijnlijk nog niet eerder hoorde. Vanaf april kun je op meerdere dagen per week meewandelen.
Bekijk de mogelijkheden

Nieuw: InDordrecht Whatsapp-kanaal

Wil je wat vaker nieuws over Dordrecht ontvangen? Meld je aan voor het InDordrecht Whatsapp-kanaal en je ontvangt maximaal 1x per dag een leuke tip. Het kanaal is geheel anoniem, jij alleen bepaalt wie je volgt en dit blijft privé.
Aanmelden Whatsapp-kanaal InDordrecht

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl