Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie
augustus 2022

InDordrecht Nieuwsbrief

Geniet in Dordrecht op de terrassen aan het water van voorbij komende bootjes. Ga er op uit tijdens de vele muzikale en culturele evenementen en ontdek de nieuwe hotspots in de stad. Kom je met een groep of blijf je overnachten? Bekijk onze tips in deze nieuwsbrief.
Lees onze tips

Proosten aan het water

Dordrecht mag dan misschien geen officiële Rivièra hebben, terrassen aan het water zijn er genoeg. Met een koel glas rosé of een biertje in de hand en uitzicht over de historische havens of grote rivieren waan je je in Dordrecht gewoon op vakantie.
Ontdek al deze pareltjes

Ga er op uit in Dordrecht

Het is in augustus genieten van film, muziek, kunst en natuur.
    
 
      

vrijdag en zaterdagavond

Film in de achtertuin

Bioscoop The Movies organiseert deze zomer zesmaal een voorstelling in de Kloostertuin. De ambiance van de tuin in de schemering, fijn omsloten door het historisch decor van onze mooie stad, geeft een extra dimensie aan de filmbeleving.

 
 
    
 
      

zondag 28 augustus

Rockabilly Square

Haal de petticoats van zolder, trek die polkadots maar uit de kast en zet je haar in de lak, want op de laatste zondag van de maand gaan we terug naar de jaren '50 en '60. Tijdens het festival Rockabilly Square klinkt vanaf twee podia op het Statenplein en Statenplaats aanstekelijke rock-’n-roll.

 
 
    
 
      

elke zondagmiddag t/m augustus

Kunsthoofd

Op het Groothoofd in Dordrecht zijn kunstenaars op deze zondagen aan het werk. Je ziet er heel divers werk zoals schilderijen, beelden, sieraden en andere kunst. De sfeer wordt nog eens extra verhoogd met live muziek en natuurlijk ook de terrasjes op het Groothoofd.

 
 
    
 
      

bijna dagelijks

Rondje Hollandse Biesbosch

Vaar geruisloos met de Sterling, een open fluisterboot, door de prachtige natuur van de Biesbosch. Beleef de Biesbosch vanaf het water en vaar langs rijk begroeide oevers, smalle kreken en de griendkeet.

 
 
Bekijk de Uitagenda

Nieuw in de stad

Vivistyle Kindersalon

Kinderkapper waar iedere knipbeurt een feestje is! Er staat een stoere Mini Cooper knipauto waarin de kinderen geknipt kunnen worden.

Ontdek & (Er)vaar

Ticket- en souvenirshop en startpunt voor rondvaarten van Si Barone en stadswandelingen van Ontdek Dordrecht. (Aanlegsteiger aan achterzijde shop).

Candy rush

Snoepwinkel met Amerikaans en Halal snoep, chips, zoete drankjes en cornflakes.

Kicks and Coffee

Kicks & Coffee is een concept waar je de meest gave, exclusieve sneakers kunt kopen onder het genot van een heerlijke kop koffie van Giraffe of thee van Het Theewinkeltje.

Bekijk meer Nieuw in Dordrecht
VVV kan je helpen

Groepsuitjes in Dordrecht

Een dagje uit met de zaak, met je vereniging, of zomaar met familie of vrienden? Leuk, zul je denken, maar hoe organiseer ik dit? Bekijk alle tips voor sportieve, culturele en culinaire groepsactiviteiten in de stad en neem contact met ons op!
Alle groepsuitjes op een rij

Kom je overnachten in Dordrecht?

Mogelijkheden genoeg om een nacht door te brengen in Dordrecht. Zoals bij hotels, bed and breakfasts, appartementen en campings. Twee nieuwe B&B's in de binnenstad:

VerDRAAId Fijn

De B&B ligt op 5 minuten lopen van het centrum. Je kunt er 's morgens genieten van een ontbijt op het inpandige terras met uitzicht op de Grote Kerk.

Achter de Gallerie

Een buitengewoon sfeervolle B&B in het centrum van Dordrecht. De B&B bevindt zich achter een studio en galerie en heeft een stadstuin, pittoresk keukentje en douche.
Alles over Overnachten in Dordrecht

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl