Locaties

VIVIstyle kindersalon

Bij VIVIstyle Kindersalon maken we van iedere knipbeurt een feestje. Het is niet voor niets de slogan van de kinderkapsalon die Vivian in Dordrecht startte in de Voorstraat.

Vivian vindt het ontzettend leuk om kinderen te knippen en een mooi kapsel te geven en dat is wat haar drijft als kinderkapster. Dat zij na een knipbeleving blij en trots de salon verlaten, daar doet Vivian het allemaal voor. Zij is niet zomaar een kinderkapper; het gaat verder dan dat. Kinderen voelen haarfijn de energie van een ander aan en hebben duiding nodig, zodat zij met plezier naar de kapper gaan en er geen schrik van hebben.

Vivian’s doel is om het kind te laten voelen en beleven dat een knipbeurt niet eng hoeft te zijn en dat haar knippen geen pijn doet. Het kind zich rustig en veilig laten voelen bij het knippen van hun haar: daar gaat het Vivian om. De ouders spelen hierin ook een rol, want als zij het vertrouwen krijgen dat hun kind in goede handen is, dan groeit het vertrouwen van het kind ook. De deur van VIVIstyle Kindersalon staat altijd open voor iedereen: van piepjong tot jeugd en ook ouders zijn van harte welkom in dé kinderkapsalon van Dordrecht.

Ook leuk voor jou?

Kappers

Pamir Hairfashion

Grote Spuistraat 20
Kappers

Charlie Charlie Lima

Vriesestraat 93
Kappers

La Classe Barbershop

Grote Spuistraat 15
Kappers

Central Barbershop

Elfhuizen 17
Kappers

Intensso Hairstyles

Vriesestraat 27
Kappers
Schoonheidssalon

Face to Face Hairstudio

Nieuwstraat 26