Nationaal Theaterweekend, UITagenda Dordrecht 2024, nieuw in de stad, Gebroeders van Strij, Familiezondag
Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie

InDordrecht Nieuwsbrief

Het nieuwe jaar is aangebroken en er staan weer heel veel leuke events op de Dordtse UITagenda. We geven wat tips voor het hele jaar en voor op de korte termijn. Bezoek deze maand een mooie expositie in het Dordrechts Museum of ga met de hele familie naar het Nationaal Onderwijsmuseum.

Kom dit weekend naar Kunstmin

Schouwburg Kunstmin in Dordrecht viert het Nationaal Theaterweekend op 27 en 28 januari. Er zijn voorstellingen en activiteiten voor jong en oud. Kom genieten en laat je verrassen door alles wat theater te bieden heeft.
Nationaal Theaterweekend in schouwburg Kunstmin

Events voor in je agenda

Kom maar op met die gezelligheid. In 2024 staan er alweer heel veel evenementen op de Dordtse UITagenda. Dordt in Stoom, Wantijlive, Wantijpop, Big Rivers, Pasar Malam, Tour de France Femmes en de Open Monumentendagen zijn een aantal voorbeelden. Maar er zijn er natuurlijk nog veel meer!
Bekijk de hele UITagenda 2024

Winter in de Biesbosch

Maak een winterwandeling door Nationaal Park de Biesbosch, je kunt het zelfs combineren met een winterse fluistervaartocht. Ervaar de rust op het water en het winterse landschap onder het genot van warme chocolademelk.
Winterse rondvaarten en wandelingen

Nieuw in de stad

Deze nieuwe winkels of restaurants in Dordrecht heten je van harte welkom.

Healthstore De Gorilla

Deze natuurwinkel biedt een uitgebreid assortiment natuurlijke producten aan die bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Rotiflix

Het menu is geïnspireerd op de rijke en diverse cultuur van Suriname, met gerechten die zijn beïnvloed door verschillende culturen.

Huis Arrest

Woonwinkel met zorgvuldig uitgezochte interieur items met een uitgesproken uitstraling die goed met elkaar matchen. Ook kun je er terecht voor interieur advies.

Laat je inspireren

Dit is typisch Dordts

Tonnetje zeep

In dit schattige tonnetje zit een zeepje in de vorm van een hart. Het tonnetje is bedrukt met een foto van het prachtige Stadhuis in Dordrecht.

Babysokjes Dordrecht

Schattig zijn ze, deze Dordrecht babysokjes. Lekker fleurig met zwart-witte tekst, groen boord en blauwe hiel. Geschikt voor baby's van 0 tot 6 maanden.
Nog meer Dordtse cadeautjes

Expositie Gebroeders Van Strij

De Dordtse broers Abraham en Jacob van Strij behoren tot de beste kunstenaars die rond 1800 in Nederland werkzaam waren. Met deze expositie viert het Dordrechts Museum het 250-jarige jubileum van Teekengenootschap Pictura waarvan de broers de drijfende krachten waren.
Gebroeders Van Strij

Feest in het museum: Familiezondag

Op zondag zijn families extra welkom in het Nationaal Onderwijsmuseum. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd zoals het LetterLAB, escaperoom De Griezelbus en het Verhalenfestival. Plezier voor jong én oud en met een speciale aanbieding voor gezinnen in het museumcafé.
Lees meer over de familiezondag

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl