Nationaal Theaterweekend

Kunstmin viert theater tijdens het Nationaal Theaterweekend. In het weekend van 27 en 28 januari geniet je voor slechts € 5, € 7,50 of € 10 van een voorstelling naar keuze. Ook zijn er veel leuke extra activiteiten. Er is een programma voor jong en oud, of je nu een vaste of nieuwe bezoeker bent: iedereen is welkom tijdens het Theaterweekend. Kom genieten en laat je verrassen door alles wat theater te bieden heeft.

Programma

Nationaal Theaterweekend

Nationaal Theaterweekend

Nationaal Theaterweekend

Nationaal Theaterweekend

Nationaal Theaterweekend

Open Huis
Zondag 28 januari is het open huis bij Kunstmin. Naast het bezoeken van de jeugdvoorstellingen kun je ook deelnemen aan andere leuke activiteiten. Daarvoor hoef je geen voorstelling te bezoeken, maar kun je gewoon binnenlopen.

9.30 – 10.30 uur: Ontbijt van Nobel’s, reserveren je via deze link. Sluit tijdens het ontbijt aan bij het Voorleesfeest en/of bezoek na je ontbijt de voorstelling. (Het ontbijt is inclusief verse jus en exclusief koffie/thee/andere drankjes)
10.00 – 10.45 uur: Voorleesfeest in samenwerking met de Bibliotheek Dordrecht. Omdat het de Nationale Voorleesdagen zijn én Nationaal Theaterweekend, is het dubbel feest! Daarom wordt er voorgelezen uit ‘Help! Een verrassing’, het prentenboek van het jaar. Je bent van harte welkom in de foyer, waar de voorleeshelden van de bibliotheek klaar zitten om je te ontvangen. Gratis toegang.
11.00 en 13.00 uur: dansvoorstelling ‘Kleur beweegt jou!’ (3+)
12.15 – 13.15 uur: Kom lekker knutselen bij Kunstmin! Ga samen met kunstenaar Chantal van Heeswijk creatief uit je dak en maak de mooiste kunstwerken. Gratis toegang! (voor alle leeftijden)
12.15 – 13.15 uur: boek een van de rondleidingen kom meer te weten over de Schouwburg en neem een kijkje achter de schermen. Tickets € 3,50 (max. 15 deelnemers)
13.30 en 16.00 uur: musical Mees Kees Op Kamp (8+)
15.00 – 16.00 uur: Kom lekker knutselen bij Kunstmin! Ga samen met kunstenaar Chantal van Heeswijk creatief uit je dak en maak de mooiste kunstwerken. Gratis toegang! (voor alle leeftijden)