Events

Familiezondag

zo 17 okt. 2021
14:00 - 15:00

Familiezondag

Op deze eerste familiezondag organiseren we een aantal toffe activiteiten die leuk zijn voor de hele familie. Een greep uit het aanbod:

Taaldans
Taaldans is een vorm van ‘bewegend leren’, maar het is vooral ontzettend leuk! Peuters en kleuters bewegen van nature graag en veel; stilzitten is geen optie. Zet muziek aan en kinderen bewegen meteen mee! Allemaal op hun eigen manier. Het ene kind beweegt met het hele lijf, het andere kind danst alleen met het hoofd mee of rolt over de grond als een heuse breakdancer. Dansen is leuk! Met taaldans wordt de ontwikkeling van jonge kinderen gestimuleerd en leren kinderen taal op een leuke manier. 

Op de familiezondag organiseren we een gratis introductieles waar 20 personen aan deel kunnen nemen. Taaldans is bedoeld voor kinderen tussen 2 en 6 jaar (samen met één ouder). 

Letterlab
In het LETTERLAB kunnen ouders en kinderen hun creativiteit kwijt als het om taal, knutselen en tekenen gaat! Kijk maar eens in het overzicht.

Stap in de wereld van De Bosatlas!
Zin in een leuke boswadneling? Dat kan! Kinderen en hun ouders kunnen onze tentoonstelling ‘Stap in de wereld van De Bosatlas’ spelenderwijs ontdekken met een superleuke speurtocht. 

Museumcafé
In het museumcafé kunt u heerlijk nagenieten van alle actviteiten (en wist u dat er in het museumcafé een hele leuke kinderhoek is?). We hebben ook hele lekkere koffie, tosti’s en taartjes …

Alle activiteiten zijn gratis op vertoon van een geldig entreebewijs. Reserveren is niet nodig.

Vergelijkbare evenementen

Overige activiteiten

Workshop wilgenteen vlechten

za 13 nov. 2021 09:30
Overige activiteiten

Workshop wilgenteen vlechten

wo 10 nov. 2021 09:30
Overige activiteiten

Workshop wilgenteen vlechten

za 6 nov. 2021 09:30
Overige activiteiten
Wandelingen

Tasty Walk

za 23 okt. 2021 - zo 24 okt. 2021
Overige activiteiten

Dordts Wintercircus Royal

zo 2 jan. 2022 12:30
Overige activiteiten

Dordts Wintercircus Royal

za 1 jan. 2022 15:30