Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie
Oktober 2022

InDordrecht Nieuwsbrief

Ontdek meer in Dordrecht deze herfst met de prachtige wandeling Schatten van Dordrecht. Ga erop uit met de kinderen in Dordrecht tijdens de herfstvakantie. Bekijk het vlog Nieuw in Dordrecht en lees de Uitagenda tips. Altijd al willen weten waarom Dordtenaren Schapenkoppen genoemd worden?

Laat je verrassen door de schatten van Dordrecht

Wat is er heerlijker dan op een mooie herfstdag er lekker op uit te gaan? De historische binnenstad van Dordrecht komt met de prachtige herfstkleuren helemaal tot zijn recht. Er is nog zoveel te ontdekken, zelfs als je Dordrecht al op je duimpje kent.
Wandeling: Schatten van Dordrecht

Tips voor de Herfstvakantie

Er is zoveel leuks te doen in Dordrecht in de Herfstvakantie. Wij geven je allerlei tips voor leuke binnen- en buiten activiteiten voor kinderen of het hele gezin.
Herfstvakantie tips

Dordt Vlogt: Nieuw in Dordrecht

In deze maandelijkse rubriek licht Vera Britt nieuwe plekken uit in de binnenstad van Dordrecht. Deze keer bezoekt zij Purper Interior, B&B Verdraaid Fijn en Elily Damesmode. Ga gauw kijken!
Bekijk Dordt Vlogt

Ga er op uit in Dordrecht

In de Uitagenda vind je alle activiteiten en evenementen die plaatsvinden de komende tijd. Wij lichten er een paar voor je uit.
    
 
      

Varen in stad en natuur

Op een mooie herfstdag kun je nog heerlijk vanaf het water van de prachtige havens in Dordrecht genieten. Maar ook in de Biesbosch kun je op zoek naar de bevers of de verhalentellers.

 
 
    
 
      

Dolf Jansen | Oudejaars 2022

Try-out van de 34e oude oudejaarsvoorstelling van cabaretier Dolf Jansen. Hoop, comedy, poëzie en improvisatie in een flits samengebald in Schouwburg Kunstmin op donderdag 27 oktober.

 
 
    
 
      

Huisgeluiden in Huis van Gijn

Een eeuw stilte wordt verbroken met 100 geluiden die rond 1900 in het huis geklonken moeten hebben. Van klingelend kristal tot het opstoken van het fornuis, ontdek het met de speciale wandelroute in het museum.

 
 
    
 
      

Wandel mee met VVV

De laatste mogelijkheid van dit seizoen! Wandel zaterdag 22 oktober mee met een gids van VVV Dordrecht. Je hoort leuke anekdotes en leert van alles over de stad tijdens deze gezellige wandeling.

 
 
    
 
      

Halloween Upside Down

Een waanzinnige avond vol enge rock-, dance-, hip-hop- en metal hits waarbij je niet stil durft te staan. Een avond vol enge hitjes op vrijdag 28 oktober bij Poppodium Bibelot. Een Halloween outfit is verplicht!

 
 
Bekijk de Uitagenda
Bèèèh

De Dordtse legende

Ben je benieuwd waarom de bewoners van Dordrecht 'schapenkoppen' genoemd worden? Voor veel Dordtenaren is het een bekend verhaal. Wil jij het ook weten?
Lees de legende

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl