Loop het vernieuwde Rondje Dordt, laat je smaakpapillen verrassen of ga op avontuur met Daan.
Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie

InDordrecht Nieuwsbrief

Vier de lente en loop het vernieuwde Rondje Dordt. Laat je smaakpapillen verrassen of ga op avontuur met vlogger Daan. Maak eens een vaartocht of lees onze UITagenda tips in Dordrecht voor de komende tijd.

Loop het vernieuwde Rondje Dordt

Met het Rondje Dordt is het nu nog leuker om Dordrecht te verkennen. Het boekje geeft naast de route (5 km) langs alle highlights heel veel informatie voor een dag of zelfs in een weekend in Dordrecht. Nu ook verkrijgbaar in het Engels of Duits.
Bekijk het Rondje Dordt

Proef de lente

Lees de nieuwe uitgave van Dordrecht Maggezien met heel veel lente tips. Ervaar de sfeer van het voorjaar op je bord of in je (wijn)glas op een gezellig terras. Shop je nieuwe lentekleding en ga fris en fruitig de lente in met een heerlijk beauty behandeling.
Blader door Dordrecht Maggezien

Laat je smaakpapillen verrassen deze lente

Borrelplank uit de zee

Vis past helemaal bij de lente. Mooi, want zeg je bij restaurant Merz ‘vis’, dan zeg je eigenlijk automatisch ‘Plank uit de zee’. Door de locatie aan de haven wordt het zee-gevoel nog groter en bestel je gemakkelijk dit visplankje.

Postplank met delicatessen

Wie wel eens borrelt bij Restaurant Post, heeft vast de Postplank wel eens zien staan op de borrelkaart. Prominent bovenaan de kaart en dat is begrijpelijk, want deze plank heeft veel lekkers in zich.

Variatie aan tapas

Bij Tapasbar ’t Vlak proef je de lente in een grote variatie aan tapas. De menukaart staat al achttien jaar lang vol met heerlijke tapas, elk seizoen heeft weer een eigen passende smaak.

Stadstuin vol met wijn

In BRUT's stadstuin bestaat je high wine niet alleen uit vier gangen lekkernijen die je met elkaar kunt delen, maar ook nog eens vier rondes bijpassende wijnen erbij.

Meer high wine en seizoensproducten

Dordt Vlogt on the road

In de 5-delige ‘on the road’ serie van Dordt vlogt neemt Daan je mee op avontuur in Dordrecht. In deze eerste vlog start hij met iets op het land, in de lucht én op het water.
Bekijk het Vlog

Varen met historisch scheepje Veerdienst 3

Beleef een heerlijk dagje op het water vanaf het Binnenvaartmuseum in Dordrecht, door de Biesbosch naar het Nationaal Baggermuseum in Sliedrecht. Je bezoekt beide musea en onderweg hoor je mooie verhalen. Veerdienst 3 vaart op vaste data t/m oktober.
Lees meer

UITagenda Dordrecht

In de UITagenda vind je alle activiteiten en evenementen die plaatsvinden de komende tijd. Wij lichten er een paar voor je uit.

Eallum

Dit nieuwe evenement zal op 27 en 28 mei 2023 op het evenemententerrein in de Hollandse Biesbosch, de deuren openen voor de liefhebbers van o.a. Fantasy, Gothic, Middeleeuwen, Vikingen en Piraten.

4 dagen fietsen

De Rond Uit Dordrecht fietsvierdaagse van 30 mei t/m 2 juni biedt per dag routes van 30,50 of 80 km aan. Ontdek Dordrecht en de regio per fiets en geniet van de mooie omgeving.

Kunst- en antiekmarkt

Iedere eerste zondag van de maand is er een gezellige kunst- en antiekmarkt op het Nieuwkerksplein. Kijk mee over de schouders van de kunstenaars die aan het werk zijn en geniet ondertussen van live muziek.

Festival Cultuur op de Hoek

Op zaterdag 3 juni zijn er optredens, workshops, open huizen en een expositie. Een mooie manier om kennis te maken met de vele verenigingen die Dordrecht rijk is. Dit nieuwe cultuurfestival is gratis toegankelijk.

Meer tips? Bekijk de UITagenda

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl