Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie
mei 2022

InDordrecht Nieuwsbrief

In Dordrecht barst het binnenkort van de evenementen. Iedereen kan er lekker op uit trekken want er zijn evenementen voor jong en oud. Stap op de fiets in Meimaand Fietsmaand of proef de lente met onze lunch tips. Laat je verrassen bij een aantal nieuwe Dordtse bedrijven of ontdek de Biesbosch met de kids.
3 dagen feest

Groot stoomspektakel Dordt in Stoom

Op 20, 21 en 22 mei vindt voor de negentiende keer het grootste gratis stoomevenement van het Europese vasteland plaats. Van het eerste tot het laatste stoomfluitsignaal is het feest voor jong en oud.
Dordt in Stoom: 3 dagen feest

Het evenementenseizoen barst los

    
 
      

26 t/m 29 mei

Lepeltje Lepeltje

Lekkerbekken komen aan hun trekken en kunnen genieten van lekkernijen uit verschillende Dordtse keukens maar ook van smaakvolle hapjes van buiten de stad. Lekker genieten in het Weizigtpark op een kleedje of een van de vele terrasjes onder begeleiding van swingende muziek.

 
 
    
 
      

28 mei

Bof jij even

600 stemmen in de Dordtse binnenstad met het Barbershop Ontmoetings festival. Maar liefst 26 koren en 15 kwartetten treden op 17 verschillende podia op in de prachtige historische binnenstad van Dordrecht.

 
 
    
 
      

28 mei

Dordt in Cello

Cello OpMaat is een aantrekkelijke en toegankelijke dag vol cellomuziek met muzikale, theatrale en dichterlijke activiteiten. Masterclass, een ochtend-, lunch- en avondconcert en poëtische waterwandelingen staan op het programma.

 
 
    
 
      

elke 1e zondag van juni t/m oktober

Kunst- en antiekmark Nieuwkerksplein

Vind dat perfecte tafeltje waar je al zolang naar op zoek was of dat vintage jurkje. Kijk mee over de schouder van kunstenaars die aan het werk zijn: schilders, glasbewerkers, keramisten en zelfs een dromenvangers ontwerper.

 
 
    
 
      

18 juni

Wantijpop

Voor de 25e keer wordt het één groot feest in het Wantijpark tijdens de jubileumeditie van Wantijpop! Niemand minder dan Snelle, Duncan Laurence, Goldband, MEAU en Son Mieux staan (o.a.) klaar voor een topshow op het hoofdpodium. Voor kids is er de Kindertuin Koning Eik en ook op het regiopodium staan muziekacts.

 
 
Bekijk meer evenementen

Genieten van het voorjaar

Dordt Vlogt

Bekijk deze vlog en stap op de fiets want het is Meimaand Fietsmaand! Ontdek allemaal leuke en inspirerende plekken op het Eiland van Dordrecht.

Lente lunches

Het is altijd leuk en lekker om buiten de deur te lunchen. Even er tussenuit. Gelukkig heb je in de Dordtse binnenstad de gezellige lunchplekjes voor het uitkiezen.

Nieuw in de stad

Vegan

Rebel Rebel

De nieuwe Dordtse place to be. Geniet van een Engels ontbijt, Flammkuchen, borrelgarnituur en een vers getapt biertje.

Bij VVV Dordrecht

E-chopper verhuur

Ontdek Dordrecht en de omgeving op een stoere, elektrische scooter. Deze is makkelijk te besturen en licht in gewicht. Denk aan een ritje naar de Biesbosch, de molens van Kinderdijk of over het mooie eiland van Dordrecht.

Potato

De plek waar je moet zijn voor je workshop, vergadering of flexplek. Locatie om te vergaderen in hartje Dordrecht, uiteraard ook geschikt voor cursussen, workshops of trainingen.

Lees onze tips

Met de kids op avontuur

Eropuit met de kids, lekker op avontuur met het hele gezin, in Dordrecht zijn er tal van mogelijkheden! Hou je van hoogte? Ga naar het klimbos, beklim de trappen van de Grote Kerk of de klimmuur. Of hou je van water? Vaar dan over met een vlot in Speelbos De Elzen of lekker snel op een wakeboard bij de Board Academy.
Op pad met kinderen

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl