Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie
november 2022

InDordrecht Nieuwsbrief

Deze herfst wordt Dordrecht in de spotlights gezet met een aantal prachtig verlichte evenementen. Snuif een beetje cultuur op of luister naar fijne muziek. We geven je UITagenda tips, nieuwe hotspots in de stad en andere uitjes.

Ga op avontuur met een snufje cultuur

Wie zin heeft in een historisch cultureel avontuur zit deze herfst goed in Dordrecht. De vervlogen geschiedenis wordt springlevend met maar liefst drie bijzondere exposities. Ook als je geen echte museumliefhebber bent zijn deze zeker een bezoekje waard.
Ga op avontuur

UITagenda Dordrecht

In de UITagenda vind je alle activiteiten en evenementen die plaatsvinden de komende tijd. Wij lichten er een paar voor je uit.

Dordt in Jazz

DJS viert z'n 75 jaar met het driedaagse gratis festival 'Dordt in Jazz'. Maak op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 november 2022 een swingend 'rondje om de kerk' met topartiesten op toffe plekken!

Duister Dordrecht by Night

Ontdek ‘Duister Dordrecht by Night’ met een spannende stadswandeling en een rondvaart onder donkere bruggen en langs verlichte havens. Mogelijk op 18, 19, 25 en 26 november.

Scotch - extra farewell show

Scotch houdt ermee op. 22 jaar geleden hadden ze nooit durven bedenken dat ze duizenden shows zouden geven in heel Europa. Geen betere plek om af te sluiten dan in thuisstad Dordrecht.

Bekijk de hele UITagenda

Dordrecht in de spotlights

De dagen zijn steeds korter en donkerder aan het worden, maar Dordrecht zal zich niet snel in duisternis laten hullen. Ga op zoek naar het licht tijdens het Tij Festival of lLaat je betoveren door het lichtspektakel vanaf diverse bruggen in de regio tijdens Spotlights ON.
Lees het blog: Dordrecht in de spotlights

Nieuw in Dordrecht

H&M Home

Sinds half oktober 2022 is de H&M winkel uitgebreid met een Home afdeling waar je alles voor je interieur kunt kopen. Zoals beddengoed, servies, kook- en bakspullen, vloerkleden en meubels.

Ink n Ray Tattoo Studio

De eerste en enige tattooshop in Dordrecht die gespecialiseerd is in de Japanse stijl anime manga. Maar dat is niet het enige, ook black & grey en fineline tatoeages behoren tot de core business.

Cocktailbar Blauwpoort

Bij de nieuwe cocktailbar Blauwpoort kun je terecht voor de lekkerste cocktails en drankjes. Uniek voor Nederland met een eigen cocktail machine.

Bekijk het vlog Nieuw in Dordrecht

Nog wat tips

Update je wintergarderobe

Al klaar voor de winter? Wij geven je tips voor bijzondere musthaves van enkele kenners die de Dordtse binnenstad rijk is. Van een persoonlijk update advies, kleding in laagjes tot de Uggs zijn terug van weggeweest!

Vergaderen in Dordrecht

Of je nu in een historisch rijksmonument wilt vergaderen of middenin de natuur, kleine of grote locaties: het kan in Dordrecht. Dordrecht heeft een divers aanbod aan vergaderlocaties.

Bezoek de Grote Kerk deze winter

Wist je dat het ook in de winter mogelijk is om de Grote Kerk te bezoeken? Iedere zaterdag van 12 november t/m 10 december is de kerk open van 12.00 tot 16.30 uur. Om 14.15 uur kun je ook meelopen met een gids. De toren is op deze dagen te beklimmen tot 15.30 uur.
Meer over de Grote Kerk

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl