Komend weekend is er genoeg te doen in Dordrecht. Lees onze Paastips.
Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie

InDordrecht nieuwsbrief

Komend Paasweekend is er genoeg te doen in Dordrecht. Vier Pasen bij Duurzaamheidscentrum Weizigt of bezoek de feestelijke binnenstad tijdens Dordrecht Pakt Uit. Lees ons Paasblog met allerlei tips en geniet op het water van Dordrecht Waterstad.
zaterdag 8 april

Dordrecht Pakt Uit

Tijdens het paasweekend is het feest in Dordrecht want de ondernemers in de binnenstad pakken uit! Het is een dag vol gezellige activiteiten, de paashaas hopt rond en er zijn 25 gouden eieren verstopt in de binnenstad met leuke prijzen erin. Zoek jij mee?
Bekijk alle activiteiten

Lammetjesdag in de Hollandse Biesbosch

Tijdens Lammetjesdag staat de Hel- en Zuilespolder in het teken van de pasgeboren lammetjes van de schaapskudde van de Hollandse Biesbosch. Kinderen kunnen de lammetjes komen bewonderen en aaien.
Lees meer in ons Paasblog
Wat ga jij doen dit Paasweekend?

Pasen in Dordrecht

Deze Pasen is er genoeg te doen in Dordrecht! Zo kan je eieren zoeken bij Weizigt en in het Dordrechts Museum. Heerlijk genieten van de lekkerste paasontbijtjes en brunches. Lees hier onze tips.
Pasen in Dordrecht

Dordrecht Waterstad

Dordrecht is een ├ęchte waterstad. Een eiland - volledig omringt door water! Bekijk de historische binnenstad of haar groene achtertuin de Biesbosch vanaf het water. Je weet niet wat je ziet!
Fluisterstil door de Dordtse havens

De Dordtevaar

Reserveer voor het Paasweekend een plekje op de elektrisch aangedreven open boot. Voor een rondvaart door smalle watergangen in het historische stadscentrum. Je vaart onder eeuwenoude boogbruggen door en komt op schilderachtige plekken.
Groot zoetwatergetijdengebied

Ontdek de Biesbosch

Het hele Paasweekend zijn er rondvaarten vanaf Biesboschcentrum Dordrecht. Doe de Biesbosch Fluistervaart of Natuurtocht. De Griendeiland ontdektocht biedt een combinatie van varen en wandelen.
Of huur een boot, lees onze tips
uit de serie Dordtse Huisjes

Kadotip: Familie Weekplanner

VVV Dordrecht verkoopt heel veel leuke, typische Dordtse producten. Ken je de serie Dordtse Huisjes? Deze familieplanner is zonder datum dus je kan er mee starten wanneer je wilt. Dat is toch handig? Om de 4 weken staat er een ander huisje op, zo blijft het een feestje om in de planner te werken.
Bekijk de Weekplanner

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl