Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie
Paaseditie 2022

InDordrecht nieuwsbrief

Komend Paasweekend is er genoeg te doen in Dordrecht. Vier Pasen bij Duurzaamheidscentrum Weizigt of bezoek de feestelijke binnenstad tijdens Dordrecht Pakt Uit. Lees ons Paasblog met allerlei tips om lekker te eten en geniet op het water van Dordrecht Waterstad. Maak eens kennis met een aantal leuke nieuwe hotspots in de stad.
zaterdag 16 april

Dordrecht Pakt Uit

Tijdens het paasweekend is het feest in Dordrecht want de ondernemers in de binnenstad pakken uit! Het is een dag vol gezellige activiteiten, lekkere proeverijen en leuke acties. Je kan meedoen met te gekke workshops, krijgt bij een aantal ondernemers een lekker hapje en drankje tijdens het shoppen, er is live muziek en nog veel meer… Feest jij mee?
Bekijk de acties en het vlog

Laat je inspireren

    
 
      

Bekijk de nieuwe VVV brochure

Welkom in Dordrecht

Alle bezoekers van de stad kunnen dit handige boekje afhalen bij VVV Dordrecht met inspiratie en tips voor een ideaal bezoek aan de stad. Of je nu alleen, samen, een dag of een weekend komt, je bent altijd welkom inDordrecht!

 
 
    
 
      

zaterdag 16 april

Bijen- en Honingmarkt

Op het Beverwijcksplein in de binnenstad van Dordrecht kun je bijenvolken bewonderen, genieten van heerlijke natuurlijke honing en andere natuurproducten.

 
 
    
 
      

Skateroutes in de Hollandse Biesbosch

Stap op je skates

Op het Eiland van Dordrecht zijn twee bewegwijzerde skateroutes uitgezet. Je kunt kiezen voor 10 of 20 km of de routes combineren voor een lange route van 30 km.

 
 
Wat ga jij doen dit Paasweekend?

Pasen in Dordrecht

Deze Pasen is er genoeg te doen in Dordrecht! Zo kan je eieren zoeken bij Weizigt en in het Dordrechts Museum. Heerlijk genieten van de lekkerste paasontbijtjes en brunches. Lees hier onze tips.
Pasen in Dordrecht

Nieuw in de stad

Laat je verrassen bij deze nieuwe, toffe ondernemingen in Dordrecht.

Kunstkerk

Kunstkerk is een prachtige locatie waar je geniet van hedendaagse kunst en fotografie.

Lunch

De Zuileshoeve

Verborgen tussen het groen van Nationaal Park De Biesbosch, aan de kant van het water, ligt De Zuile...

Bed & Breakfasts

TofHof

TofHof, een verrassend fijn gastenverblijf in het historische centrum aan een pittoresk straatje. He...

Boeken & Tijdschriften

English Bookshop

Boekenwinkel met een uitgebreide collectie Engelstalige boeken zoals young adult, fantasy, literatuu...

Dordrecht Waterstad

Dordrecht is een échte waterstad. Een eiland - volledig omringt door water! Bekijk de historische binnenstad of haar groene achtertuin de Biesbosch vanaf het water. Je weet niet wat je ziet!
Fluisterstil door de Dordtse havens

De Dordtevaar

Dagelijkse rondvaarten met een elektrisch aangedreven open boot door smalle watergangen langs de mooiste plekjes van het historische stadscentrum. Je vaart onder eeuwenoude boogbruggen door en komt op schilderachtige plekken.
Groot zoetwatergetijdengebied

Ontdek de Biesbosch

Het hele Paasweekend zijn er rondvaarten vanaf Biesboschcentrum Dordrecht. Doe de Krekentocht, de Biesbosch Natuurtocht of een Avontuurlijke vogeltocht. De Griendeiland ontdektocht biedt een combinatie van varen en wandelen.
Of huur een boot, lees onze tips
uit de serie Dordtse Huisjes

Kadotip: Familie Weekplanner

VVV Dordrecht verkoopt heel veel leuke, typische Dordtse producten. Ken je de serie Dordtse Huisjes? Deze familieplanner is zonder datum dus je kan er mee starten wanneer je wilt. Dat is toch handig? Om de 4 weken staat er een ander huisje op, zo blijft het een feestje om in de planner te werken.
Bekijk de Weekplanner

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl