Dordt in Stoom | fiets of wandel mee door Dordrecht | 5 x lunchen
Email not readable? Check out here the online version

InDordrecht Newsletter

Kom Dordrecht beleven tijdens Dordt in Stoom, het stoomevenement van Europa. Liever iets sportiever de stad ontdekken, stap dan op de fiets tijdens de Fietsvierdaagse Rond Uit Dordrecht. Wandel door de stad met een gids of op eigen houtje. Ontdek nieuwe zaakjes en laat je lekker verwennen op het water en door de Dordtse horeca. In de 2e editie van Dordrecht Maggezien lees je nog veel meer tips en uitjes in de stad en op het water.
vrijdag 24 t/m zondag 26 mei

Dordt in Stoom is drie dagen feest!

Een mijlpaal! Dordt in Stoom viert dit jaar haar 20ste verjaardag. Beleef een indrukwekkende verzameling van varend en rijdend stoomerfgoed tijdens Europa's meest omvangrijke (gratis) stoomevenement. Van het eerste tot het laatste stoomfluitsignaal is het feest voor jong en oud.
Dordt in Steam: 3 days of celebration

Fietsfestijn voor jong en oud

Van 28 t/m 31 mei kun je deelnemen aan jaarlijkse Fietsvierdaagse Rond Uit Dordrecht. Iedere dag is er de keuze uit themaroutes van 30, 50 of 80 km in en rond Dordrecht. Aansluitend is er op 1 juni het Fietsfestival met leuke activiteiten op fietsgebied.
Four-day bicycle tour Around Out Dordrecht

Zin in een stadswandeling?

Het voorjaar is een ideale tijd voor een stadswandeling door de historische binnenstad van Dordrecht. Een gids vertelt de leuke verhalen tijdens een instapwandeling of ontdek de stad op eigen houtje met het Rondje Dordt.
All walks in a row

Nieuw in de stad

Deze nieuwe zaken hebben onlangs hun deuren geopend.

Wine bar Ary & Co.

Bij de gloednieuwe wijnbar Ary & Co aan het Scheffersplein vind je tientallen wijnen op de kaart. Van wit tot rood, in allerlei prijsklassen.

Game Empire

Ontdek deze gamehal met plezier voor alle leeftijden. Gamehal met racespellen, airhockey, basketbal, flipperkasten, behendigheids- en winspellen.

Burgemeesters

Burgermeesters serveert 9 verschillende burgers zoals de regular burger, kipburgers en ook vegan en glutenvrije opties.

L'Archiviste

Er is een nieuwe ‘place-to-be’ in de Dordtse binnenstad: L’Archiviste! Bekijk de sneakpreview van deze bijzondere plek.

Meer nieuws uit de stad

Op naar de zon met Dordrecht Maggezien

De tweede editie van het Dordrecht Maggezien is uit! Boordevol inspiratie: update je garderobe naar de lente, genieten op het water, ontdek je eigen stad, proef de smaak van de lente in je glas, UITagenda en het laatste nieuws uit de stad!
Blader door het blad

Laat je verwennen in Dordrecht

Rondvaart met Si Barone en lekkers aan boord

In Dordrecht kan je met één van de Italiaanse boten van Si Barone varen door de havens. Onderweg word je verwend met hapjes en drankjes van Strada del Vino. Met wie ga jij het water op?

5x lekker lunchen in hartje stad

In deze tijd van het jaar trek je er weer lekker op uit. Over trek gesproken: heb je zin om te lunchen in het centrum van Dordrecht, dan geven wij je vijf overheerlijke tips. Deze lunchpareltjes mag je niet missen.
Meer Eten & Drinken in Dordrecht

Kunstliefhebbers opgelet!

Op zondag 2 juni kun je je hart ophalen in de binnenstad van Dordrecht. Loop het Kunstrondje Dordt langs galeries, kunst-, antiek- en curiosawinkels, antiquariaten en musea. Snuffel rond op de maandelijkse Kunst- en Antiekmarkt op het Nieuwkerksplein.
Meer over Kunst- en Antiek

Follow InDordrechton social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl