Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie
Januari 2023

InDordrecht Nieuwsbrief

Je ontdekt elke keer weer iets nieuws in Dordrecht. Loop het Rondje Dordt, het Kunstrondje of de podwalk 'Het Water komt'. Ga gezellig winkelen tijdens deze wintermaanden. Met de shoppingroute 'Made in Dordrecht' koop en proef je wat 'typisch Dordts' is.

Loop het Rondje Dordt

Dordrecht is ook in de winter prachtig met haar historische binnenstad en bijzondere winkels. Het Rondje Dordt (5 km) brengt je langs de mooiste plekjes. Onderweg kun je een museum bezoeken, lekker shoppen of genieten van een kop koffie of heerlijke lunch.
Bekijk het Rondje en meer wandelingen

UITagenda Dordrecht

In de UITagenda vind je alle activiteiten en evenementen die plaatsvinden de komende tijd. Wij lichten er een paar voor je uit.

Kunstrondje Dordt

Een wandeling langs galeries, kunst-, antiek- en curiosawinkels, antiquariaten en musea in Dordrecht. Iedere dag mogelijk maar de eerste zondag van de maand zijn bijna alle zaken onderweg open.

Nationaal Theaterweekend 28+29 januari

Iedereen is welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat Schouwburg Kunstmin te bieden heeft. Tijdens een rondleiding kun je ook een kijkje achter de schermen nemen.

MegaMuziekQuiz

Op 28 januari wordt er weer gequized in Bibelot. Met veel gepuzzel, intro’s, videoclips en fotorondes bedienen de quizmasters je met een professionele en vooral gezellige, algemene MegaMuziekQuiz.

Take pArt rondleidingen

In het weekend van 4 & 5 februari geven de jongeren van Take pART een eigen rondleiding door het Dordrechts Museum waarin ze de bezoeker op een andere manier naar kunst laten kijken.

Meer tips? Bekijk de UITagenda

Het Water komt

Dordrecht en water zijn altijd al onlosmakelijk verbonden met elkaar. Met een podwalk via de gratis ‘Het Water Komt’ app van de NTR leer je hier meer over. Winfried Baijens neemt je met deze historische waterwandeling mee terug in de tijd.
Podwalk – Het Water Komt

Nieuw in de stad

Hijabella

Nieuwe dames kledingwinkel met diverse mode, hoofddoeken, sjaals en tassen. Met een mooie, roze inrichting dus leuk om even binnen te lopen.

Miekje's Brocante

Brocante winkel met grote passie voor mooie oude (Franse) spulletjes. Verkoop van speciale, oude Gouda Stearine kaarsen, net zo bekend als Gouda kaas.

Bijzonder Frietwerk

In Bijzonder Frietwerk kan je genieten van een lekkere maaltijd: lunch tot diner! Probeer er zeker eens de beroemde Loaded Fries Chicken of Rendang.

Made in Dordrecht | Shoppingroute

Wat je van ver haalt is lekker, maar wat je uit Dordrecht haalt is nog véél lekkerder en mooier! Een route langs verschillende Dordtse delicatessen en andere typisch Dordtse producten.
Bekijk de route

Nog meer typisch Dordts

Proef de beste gin en likeur ter wereld!

Loop op een zaterdagmiddag binnen bij Rutte Distilleerderij voor een kleine rondleiding door de historische distilleerderij en proef diverse Rutte producten.

Het lekkerste uit Dordrecht

Alle lokale, en ambachtelijke producten uit Dordrecht vind je nu bij elkaar in de vernieuwde VVV-store. Honing van de Dordtse imkersvereniging, Dordtse wijnen, bieren en thee. Èn natuurlijk de Schapenkopkoekjes.

De Grote Kerk aan je sleutelbos

Kijk hoe leuk! Met 3D printers is de Grote Kerkstoren Dordrecht als sleutelhanger uitgegeven in 11 verschillende hippe kleuren. Verkrijgbaar bij de VVV en de webshop van InDordrecht.

Doe Dordrecht Kado

De Dordtse Kadobon, een geschenk uit de stad. Een écht Dordts cadeau die je kunt besteden bij meer dan 100 Dordtse winkels, culturele uitjes en horeca.

Dordtpas - haal alles uit de stad

Ken jij de Dordtpas al? Ga gratis naar de film, musea en attractieparken. Met korting sporten, koffiedrinken, uit eten en naar workshops. Zoveel acties, zo weinig tijd. Haal nu alles eruit wat erin zit!

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl