Lees Dordrecht Maggezien, (h)eerlijke Dordtse producten, seizoensopening Biesbosch en tips Uitagenda.
Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie

InDordrecht Nieuwsbrief

Lees het Dordrecht Maggezien dat helemaal in het teken staat van het voorjaar. Proef (h)eerlijke Dordtse producten of bezoek de seizoensopening van het Biesboschcentrum. Bekijk de nieuwe hotspots in Dordrecht of ga er lekker op uit met onze UITagenda tips.

Dordrecht Maggezien

De lente staat voor de deur en dat komt goed uit, want er is weer van alles te beleven in Dordrecht. Daarom brengen we je graag in de stemming voor de lente, om helemaal in het voorjaarsgevoel te komen. Met een handig jaaroverzicht van grote evenementen in 2023!
Blader door het Dordrecht Maggezien

Dordtse ambachten en producten

Dordrecht is een stad met oog voor het ouderwetse ambacht. Van bier tot brood: in Dordrecht wordt heel wat zelfgemaakt op culinair gebied en daarmee wordt het Dordtse ambachtelijke product in ere gehouden.

Hazelnootgebak van Brokking

Wie kent het niet: Hazelnootgebak is een echte hardloper. Zeg je Brokking, dan zeg je er eigenlijk automatisch ‘hazelnootgebak’ achteraan.

Puur handwerk: desembrood

Bakkerij Samen maakt met liefde deze 100 procent zelfgemaakte broden, heel gezond zonder melk, suiker of broodverbeteraar.

De Dordtse Sura

Het Sint Sura bier heeft een link met de Grote Kerk. Dit lokale, ambachtelijke en blonde biertje wordt geschonken bij café de Lachende Monnik.

Nog meer Dordtse producten

Seizoensopening Biesboschcentrum Dordrecht

Wil je op avontuur, de natuur ontdekken of met heel het gezin lekker naar buiten? Kom dan naar de feestelijke seizoensopening op 1 & 2 april bij Biesboschcentrum Dordrecht. Het recreatieseizoen gaat van start en daarom zijn er een weekend lang heel veel leuke activiteiten in de natuur!
Bekijk het hele weekendprogramma

UITagenda Dordrecht

In de UITagenda vind je alle activiteiten en evenementen die plaatsvinden de komende tijd. Wij lichten er een paar voor je uit.

Gratis naar het Dordrechts Museum

Dordtenaren grijp je kans en bezoek zondag 26 maart gratis de tentoonstelling ‘Andere ogen – Gezichten uit de Collectie Dordrecht’ .

Graceland the Concert

Herbeleving van een fantastisch concert door The African Mamas op 31 maart in Schouwburg Kunstmin. Een sensatie met prachtige stemmen, diepe emoties en aanstekelijk vitaliteit.

Fluisterstil varen met de Dordtevaar

Vanaf 1 april kan het weer! Heerlijk een rondvaart maken met deze elektrisch aangedreven open boot. Varend door de smalle watergangen kom je langs de mooiste plekjes van het historische stadscentrum.

Inspiratiebijeenkomst in de stad

Onze relatie met eten. Consumentenpsycholoog Patrick Wessels en voedingsvisionair Anneke Ammerlaan vertellen op 4 april meer over ons gedrag en ontwikkelingen op het gebied van voeding.

Meer tips? Bekijk de UITagenda

Dordt Vlogt: Het is lente!

De lente is officieel begonnen! Nu de eerste zonnestralen doorbreken laat Vera Britt zien hoe je de lente viert in Dordrecht.
Bekijk de vlog

Nieuwe hotspots in de stad

Charlie Charlie Lima

Bij deze nieuwe moderne kapsalon je terecht voor alle kapsels van een blonde bob tot een asymmetrische look. Kapsters Bobby en Daisy ontvangen je met koffie en boterkoek.

Hallo Dordrecht

Deze winkel vol spulletjes met een Dordts tintje is verhuisd naar een groter pand aan de Voorstraat. Je haalt er allerlei leuke cadeaus en souvenirs en het is het startpunt van stadswandelingen van Ontdek Dordrecht.

Djuuz City Juice Bar

Nieuwe sappenbar voor verse smoothies, sappen en bowls to go! Ook kun je bij Djuuz terecht voor thee, koffie en iets lekkers.

Studio Wax & Lak

De studio beschikt over twee ruimtes zodat er zowel wax- als nagelbehandelingen gescheiden van elkaar uitgevoerd kunnen worden.

Lees meer Nieuws uit de stad

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl