Locaties

De Lachende Monnik

Café ‘de Lachende Monnik’ heet u welkom is een authentiek bier- en jenevercafé.  Het café heeft een uitgebreide collectie van Trappistenbieren en al het mooie wat in diverse brouwerijen en stokerijen wordt gemaakt.
 
Met het zicht op de kerk en om de hoek de Dolhuisstraat waar vroeger het Cellebroedersklooster was gevestigd (1463) was al snel het idee geboren om er een café van te maken waar trappistenbieren en abdijbieren een belangrijke plaats in zouden nemen. 
 
Sfeervolle tafels en kerkbanken vullen de ruimte en op de tapwand kun je onder andere kiezen uit Chimay, Westmalle, La Trappe en Zundert aangevuld met abdijbieren als Ename en Ciney en met een knipoog naar het geloof een Duvel 666. Maar ook liefhebbers van andere bierstijlen zijn welkom op de 17 kranen. Lupulus, Kasteel, Texel’s en Noordt zullen dan ook regelmatig van het vat stromen. Liefhebber van andere trappistenbieren? Van fles zijn te verkrijgen Orval, Rochefort, Spencer, Tynt Meadow, Engelszell en Tre Fontane.
 
Ook voor niet bierliefhebbers is er keuze genoeg, daarom ook goede wijn, mooie jenevers en whisk(e)y en ook een lekkere frisdrank. Voor de frisdrank is gekozen voor Fritz, deze staat kwaliteit en duurzaamheid!
 
Het is geen shotjes en/of feestcafé maar een café waar liefde voor het product op de eerste plaats komt!

Ontdek

Winkelen op de Voorstraat West en Grote Spuistraat

Ook leuk voor jou?

Borrel
Diner
Lunch
Monumenten
Bioscopen

De Witt

Nieuwstraat 6062
Bars

Cocktailbar Blauwpoort

Blauwpoortsplein 9
Monumenten

Doopsgezinde kerk

S.M. Hugo van Gijnweg 12
Musea
Vergaderlocaties

The House of Petrol

Van Neurenburgpad 27
Galerieën en expositieruimtes
Vergaderlocaties

Kunstkerk

Museumstraat 65
Hollands
Pannenkoeken/Poffertjes
Diner
Lunch
Monumenten
Cafés

Visser's Poffertjes

Groenmarkt 9