Locaties

Finn's Eten en Drinken

Finn’s is dé plek in het historische havengebied waar je terecht kunt voor een heerlijk diner, maar ook voor een lekkere kop koffie of een borrel op het terras. Gasten laten genieten van eten en drinken op een prachtige plek, namelijk aan het Blauwpoortsplein: dat is het doel. Finn’s zoekt graag de samenwerking in Dordrecht op. Zo komen de wijnen van Boonstoppel Wijnen en regionale, verse producten voor de gerechten komen van groenteboer In de Bogaard.

Duurzaamheid is belangrijk bij Finn’s. Daarom worden tijdens evenementen herbruikbare bekers gebruikt en zijn de rietjes biologisch afbreekbaar. Verder worden op het koffiedik van Finn’s oesterzwammen en andere groenten gekweekt. Voor iedere geschonken liter bier van Bird Brewery wordt ook nog eens een boom geplant door Finn’s. En met de inkoop van vis, vlees en groenten wordt gelet op duurzaamheid. Die samenwerking gaat de zaak ook elders aan. Zo wordt regelmatig samengewerkt met Stichting Philadelphia Zorg om leerlingen van Den Witten Haen kennis te laten maken met de reguliere horeca. 

Vergaderlocatie
Finn’s heeft op de eerste verdieping plaats voor ongeveer 30 personen. Het is een mooie lichte ruimte met een kleine bar en een haard met gezellig zitje. Ook kun je vanaf de loungebank op het balkon genieten van het prachtige uitzicht.

De ruimte is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, een beamer en scherm zijn aanwezig en de ruimte is af te schermen van de benedenverdieping. In alle rust kan vergaderd worden onder het genot van bijvoorbeeld een lunch- of dinerbuffet.

Tips

Finn's eten drinken terras Grote Kerk herfst lente Dordrecht
Blog

Proef de lente

Product

Bekijk de menukaart

Product

Direct reserveren

Ook leuk voor jou?

Zaalverhuur & Partylocaties
Hollands
Diner
Lunch
Stadstuin
Bijzondere locaties
Hotels
Vergaderlocaties

Stadsklooster Dordt

Vriesestraat 117
Cafés
Hollands
Pannenkoeken/Poffertjes
Diner
Lunch
Monumenten

Visser's Poffertjes

Groenmarkt 9
Cafés
Hollands
Diner
Lunch
Terras

De Klander Muelen

Statenplein 149-150
Met Kids
Biologisch
Hollands
Internationaal
Diner
Lunch
Ontbijt
Terras

Villa Augustus

Oranjelaan 7
Hollands
Internationaal
Steak
Diner
Lunch
High tea
High wine
Terras
Oplaadpunt E-Bikes

Restaurant het Bevertje

Johan de Wittstraat 49
Met Kids
Hollands
Pannenkoeken/Poffertjes
Diner
Lunch
Terras
Kinderfeestjes

Pim's Poffertjes en Pannekoekenhuis

Nieuwstraat 19-21