Locaties

Amac Apple Premium Reseller

Amac Dordrecht is de Apple Premium Reseller van Dordrecht en omstreken. Gevestigd in een historisch pand aan Bagijnhof 52 – herkenbaar aan de mooie witte trapgevel – is Amac Dordrecht een betrouwbaar adres voor Apple-producten en bijbehorende accessoires, persoonlijk advies, service en training. Wij willen dat iedereen zorgeloos moet kunnen werken met onze producten. Daarom krijg je als consument twee jaar garantie op Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch. Als student profiteer je bij ons van studentenkorting.

Amac organiseert wekelijks een ‘Ontdek je Mac’ en ‘Ontdek je iPad’ training. Maak kennis met het besturingssysteem en de handige functies. Bij aanschaf van je Mac of iPad ontvang je een voucher waarmee je gratis aan deze training deelneemt.

Amac voert alle reparaties zelf uit, zonder verlies van kwaliteit. Ook buiten de garantieperiode staat ons team van specialisten voor je klaar. Amac Dordrecht is een ware Apple-beleving en geeft aandacht aan ervaren en nieuwe Apple-gebruikers. Kom snel langs in onze mooie winkel. De koffie staat klaar!

Vergelijkbare locaties

Elektronica & Multimedia
Hobbywinkels
Kunst, antiek & brocante

Vintage Audio Repair

Steegoversloot 54
Elektronica & Multimedia
Hobbywinkels

Game Mania

Voorstraat 292
Elektronica & Multimedia

Fotohuis Modern

Vriesestraat 90
Elektronica & Multimedia
Fietsenwinkel
Galerie├źn en expositieruimtes
Kunst & Cultuur instellingen
Woonwinkel

Het Magazijn

Voorstraat 180
Elektronica & Multimedia

T-Mobile Shop

Sarisgang 1
Elektronica & Multimedia

Ritel

Voorstraat 266