Locaties

Avenue Timepieces & Jewels

Juwelier Avenue Timepieces & Jewels heeft twee vestigingen in het centrum van de stad. Avenue Bagijnhof heeft een ruime keuze in horloges en sieraden. Je vindt hier de meest actuele modemerken. Op de eerste verdieping is de Avenue trouwringenstudio gevestigd, met onder meer de mooie collectie van Aller Spanninga. In deze aparte ruimte kun je in een aangename sfeer je wensen kenbaar maken.

Dan is er ook nog Avenue Sarisgang. Deze vestiging heeft veel te bieden op het gebied van horloges en sieraden. Hier vind je een uitgebreide goudcollectie. Daarnaast is er de grootste Buddha To Buddha collectie van de regio te vinden.

Met beide winkels is Juwelier Avenue goed vertegenwoordigd in Dordrecht, samen een groot en divers assortiment horloges, sieraden en trouwringen in elke prijsklasse. Verder kun je ook voor reparaties terecht bij de juwelier. Deze worden in het eigen atelier uitgevoerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van een goudsmid en horlogemaker. Reparaties worden met de grootste zorg behandeld. Dat geldt eveneens voor onderhoud. Het is ook mogelijk om langs te komen voor service en onderhoud aan horlogemerken en klokken die Juwelier Avenue niet verkoopt. Je sieraad laten ontwerpen? Ook dat is mogelijk. Bijvoorbeeld voor een sieraad waar as in verwerkt moet worden of trouwringen.

Ontdek Avenue Timepieces & Jewels

Winkelen Bagijnhof

Winkelen in de Visstraat en op het Bagijnhof

Ook leuk voor jou?

Tattoo & Piercing

Tattooshop het Gouden Schaap

Wijnstraat 184
Bloemenwinkel/Tuincentrum

Milaflora Bloemcreaties

Voorstraat 232
Herenmode

Royal Blue Kostuums

Voorstraat 286
Woonwinkel
Damesmode

Flo's Label

Voorstraat 403
Keukenwinkel

BBQing

Voltastraat 4
Kappers

Charlie Charlie Lima

Vriesestraat 93