Locaties

Avenue Timepieces & Jewels

Juwelier Avenue Timepieces & Jewels heeft twee vestigingen in het centrum van de stad. Avenue Bagijnhof heeft een ruime keuze in horloges en sieraden. Je vindt hier de meest actuele modemerken. Op de eerste verdieping is de Avenue trouwringenstudio gevestigd, met onder meer de mooie collectie van Aller Spanninga. In deze aparte ruimte kun je in een aangename sfeer je wensen kenbaar maken.

Dan is er ook nog Avenue Sarisgang. Deze vestiging heeft veel te bieden op het gebied van horloges en sieraden. Hier vind je een uitgebreide goudcollectie. Daarnaast is er de grootste Buddha To Buddha collectie van de regio te vinden.

Met beide winkels is Juwelier Avenue goed vertegenwoordigd in Dordrecht, samen een groot en divers assortiment horloges, sieraden en trouwringen in elke prijsklasse. Verder kun je ook voor reparaties terecht bij de juwelier. Deze worden in het eigen atelier uitgevoerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van een goudsmid en horlogemaker. Reparaties worden met de grootste zorg behandeld. Dat geldt eveneens voor onderhoud. Het is ook mogelijk om langs te komen voor service en onderhoud aan horlogemerken en klokken die Juwelier Avenue niet verkoopt. Je sieraad laten ontwerpen? Ook dat is mogelijk. Bijvoorbeeld voor een sieraad waar as in verwerkt moet worden of trouwringen.

Ontdek Avenue Timepieces & Jewels

Winkelen Bagijnhof

Winkelen in de Visstraat en op het Bagijnhof

Ook leuk voor jou?

Damesmode
Tassen

Hijabella

Voorstraat 330
Kunst, antiek & brocante

Miekje's Brocante

Grote Spuistraat 10
Koffie & thee

LULU Teabar

Sarisgang 15
Sportkleding

FC Dordrecht Fanshop

Achterom 95-97
Juwelier

Smaragd Juwelier

Voorstraat 355
Tattoo & Piercing

Ink n Ray Tattoo Studio

Vriesestraat 15