Locaties

Avenue

Voor de mooiste horloges en sieraden kom je naar Avenue Juweliers. Er is ruime keuze uit sieraden en uit horloges voor dames en heren. Er zijn twee winkels van deze juwelier te vinden in het centrum van Dordrecht, namelijk op het Bagijnhof en in de Sarisgang.

In de winkel op het Bagijnhof zijn horloges en sieraden te vinden van de meest actuele modemerken. Hier is ook een trouwringenstudio aanwezig. In deze aparte ruimte kun je in alle rust je wensen bespreken.

In de winkel in de Sarisgang zit naast horloges en sieraden een uitgebreide goudcollectie in het assortiment. Ook is hier de grootste Buddha To Buddha collectie van de regio te vinden. Beide winkels hebben een verschillend aanbod en hebben allerlei prijsklasses.

Ook voor reparaties en batterijwissels kunt je terecht bij Avenue Juweliers. De reparaties worden met de grootste zorg uitgevoerd. Tijdens de lockdown hebben de medewerkers de klanten gemist en daarom zijn zij blij dat ze op afspraak weer open mogen zijn. Voor batterijwissels en reparaties hoeft geen afspraak gemaakt te worden. Avenue Juweliers biedt extra services. Zo blijft het mogelijk om voor ‘Click & Collect’ te kiezen, bestellingen kunnen thuisbezorgd worden en wil je een sieraad laten ontwerpen, dan kan dat ook bij Avenue Juweliers.

Vergelijkbare locaties

Juwelier

Edelsmid John Gladwell

Nieuwstraat 46
Juwelier

Lucardi Juwelier

Voorstraat 270
Juwelier

Jochen Thiele Goudsmid

Wijnstraat 136
Juwelier
Kunst, antiek & brocante

Sengers | Juwelen, Kunst en Antiek

Voorstraat 387-391
Juwelier

Avenue Timepieces & Jewels

Bagijnhof 4
Juwelier

Pandora Concept Store

Sarisgang 2