Locaties

Bakker Bart

Ondernemer Teun Ruis waagde ondanks de crisis een moedige stap: middenin de crisisperiode besloot hij Bakker Bart Dordrecht te kopen. Niet verwonderlijk, want Teun is een jonge maar zeer gedreven ondernemer die barst van de energie.

Die energie stopt hij volop in zijn zaak aan het Achterom en dat is duidelijk te merken, want het assortiment mag gerust smakelijk worden genoemd. Bij Bakker Bart Dordrecht vind je heerlijke vers belegde broodjes, met veel keuze in beleg en soorten broodjes. Maar ook allerlei salades kunnen voor je neus vers bereid worden.

Heb je meer zin in snelle hap, dan is dat uiteraard ook mogelijk bij Bakker Bart Dordrecht. In de snackjeskoeling is er voor ieder wat wils te vinden. En meestal is er in combinatie met een sapje altijd wel een leuke aanbieding waarvan je kunt profiteren. Dus ga je voor lekker en betaalbaar, dan ben je hier aan het juiste adres.

Tegenwoordig is Bakker Bart ook actief met nieuwe taartpuntjes. De meest populaire van dit moment is de regenboogtaart. Kom deze taart of een ander smakelijk product gerust eens proeven bij Bakker Bart Dordrecht aan het Achterom – het energieke, enthousiaste maar bovenal gezellige team staat graag voor je klaar!

Ook leuk voor jou?

Aziatisch
Fastfood
Lunch

Eazie

Achterom 69-71
Lunch
Koffiebar
Koffie & thee
Taart en lekkernijen

Foodnerd

Voorstraat 334
Met Kids
Restaurants buiten het centrum
Diner
Lunch
Terras

Het Gemaal

Loswalweg 6
Aziatisch
Diner
Lunch

Biryani House

Voorstraat 394
Frans
Borrel
Diner
Lunch
Stadstuin

LĀ“Archiviste

Groenmarkt 141
Lunch
Huisgemaakt gebak
Koffiebar

Daily Meel

Nieuwstraat 8