Locaties

B&B 't Blauweregenhofje

Een knusse, comfortabele B&B met tuinkamer, gelegen in het souterrain van een jarendertig pand. De kamer voor twee personen heeft een eigen opgang, een kingsize bed van eikenhout, een privé badkamer en charmant privé tuintje. Ontbijt is in ‘t tuintje middels een buffet of op de kamer zelf en wordt gebracht in een ’Dordtse’ picknickmand. ’s Zomers is het heerlijk koel in de tuinkamer en ’s winters behaaglijk warm met vloerverwarming.

U staat zo op de dijk bij de rivier met daarnaast het mooie Wantijplantsoen, een stadspark ontworpen in 1936 volgens de Engelse landschapsstijl en zeker een bezoekje waard. Tussen het park en de jachthaven in ligt het openluchtzwembad voor een frisse duik tijdens het zomerseizoen. Maasroute en andere fiets- en wandelroutes liggen vrijwel langs de B&B en restaurants zijn in de buurt.

Het historische centrum van Dordrecht is op 10 minuten loopafstand, 5 minuten fietsen of 3 minuten met de bus. Schouwburg de Kunstmin is 5 minuten lopen. Parkeren is gratis in de straat/buurt.

Kom ook genieten van dit verborgen pareltje!

Ook leuk voor jou?

Bed & Breakfasts

B&B Cleyn Cruysenborgh 1531

Grotekerksplein 5
Bed & Breakfasts

City B&B Hofkwartier

Nieuwstraat 56
Bed & Breakfasts
Bijzondere locaties

B&B The Wellness Cottage

Zuidendijk 373
Bed & Breakfasts

B&B verDRAAId Fijn

Draai 19
Bed & Breakfasts

Achter de Gallerie

Voorstraat 160
Bed & Breakfasts

TofHof

Hofstraat 3