Locaties

Broodcafé Jaap

Bij Broodcafé Jaap aan de Johan de Wittstraat is het net alsof je thuiskomt. Je kunt er namelijk heel wat verwachten: een ambachtelijk en authentiek kakelvers ontbijt, pittige koffie en een smaakvolle lunch op huisgemaakt desembrood. En wat dacht je van een gezellig high tea of een borrel? Het is slechts een greep uit de mogelijkheden.

Broodcafé Jaap is een groene en huiselijke oase middenin de binnenstad van Dordrecht waar heel erg lekker kunt eten. Iedere ochtend weer staan Jaap en zijn team in de bakkerij en in de keuken om de lekkerste broden, zoete lekkernijen en gerechten te creëren. En ben je na je eerste hapje verkocht aan de heerlijkheden van Jaap? Dan neem je natuurlijk gewoon je favoriete broodsoort mee naar huis, om daar nog even verder te genieten. In de mini-shop kun je namelijk diverse streekproducten zoals jam en honing, kruidendips, olijfolie, kookboeken en woonaccessoires scoren om thuis verder te kokkerellen. Zo ervaar je de gezelligheid van Broodcafé Jaap ook thuis nog even.

Op locatie verder genieten geldt ook voor bedrijven, want Broodcafé Jaap bezorgt ook bedrijfslunches. Kortom: voor ambachtelijke en authentieke baksels, groot of klein, moet je bij Broodcafé Jaap zijn!

Ook leuk voor jou?

Bezorgen & afhalen
Fastfood
Koffiebar

Djuuz City Juice Bar

Vriesestraat 100
Diner
Lunch
Fastfood

Bijzonder Frietwerk

Voorstraat 317
Bezorgen & afhalen
Fastfood
Koffie & thee

LULU Teabar

Sarisgang 15
IJssalon

De IJswinckel Damplein

Damplein 1a
Vega(n)
Lunch
Koffiebar
Koffie & thee

Bio Bodega

Voorstraat 435
Vega(n)
Diner
Lunch
Ontbijt

Rebel Rebel

Houttuinen 32