Locaties

Broodcafé Jaap

Bij Broodcafé Jaap aan de Johan de Wittstraat is het net alsof je thuiskomt. Je kunt er namelijk heel wat verwachten: een ambachtelijk en authentiek kakelvers ontbijt, pittige koffie en een smaakvolle lunch op huisgemaakt desembrood. En wat dacht je van een gezellig high tea of een borrel? Het is slechts een greep uit de mogelijkheden.

Broodcafé Jaap is een groene en huiselijke oase middenin de binnenstad van Dordrecht waar heel erg lekker kunt eten. Iedere ochtend weer staan Jaap en zijn team in de bakkerij en in de keuken om de lekkerste broden, zoete lekkernijen en gerechten te creëren. En ben je na je eerste hapje verkocht aan de heerlijkheden van Jaap? Dan neem je natuurlijk gewoon je favoriete broodsoort mee naar huis, om daar nog even verder te genieten. In de mini-shop kun je namelijk diverse streekproducten zoals jam en honing, kruidendips, olijfolie, kookboeken en woonaccessoires scoren om thuis verder te kokkerellen. Zo ervaar je de gezelligheid van Broodcafé Jaap ook thuis nog even.

Op locatie verder genieten geldt ook voor bedrijven, want Broodcafé Jaap bezorgt ook bedrijfslunches. Kortom: voor ambachtelijke en authentieke baksels, groot of klein, moet je bij Broodcafé Jaap zijn!

Meer over Broodcafé Jaap

Dordt Vlogt Nieuws uit de Stad 2 Dordrecht
Nieuws
Video's
Vlogs
Winkelen

Dordt vlogt: Nieuws uit de stad #15

13 april 2023

Ook leuk voor jou?

Aziatisch
Fastfood
Lunch

Eazie

Achterom 69-71
Lunch
Koffiebar
Koffie & thee
Taart en lekkernijen

Foodnerd

Voorstraat 334
Met Kids
Restaurants buiten het centrum
Diner
Lunch
Terras

Het Gemaal

Loswalweg 6
Aziatisch
Diner
Lunch

Biryani House

Voorstraat 394
Frans
Borrel
Diner
Lunch
Stadstuin

L´Archiviste

Groenmarkt 141
Lunch
Huisgemaakt gebak
Koffiebar

Daily Meel

Nieuwstraat 8