Locaties

De Inrichterij

Sinds 2000 is de Inrichterij gevestigd in de oude binnenstad van Dordrecht. Vanaf september 2012 op Vriesestraat nummer 38-40 en 42. U vindt de Inrichterij achter 3 prachtig gerestaureerde monumentale Dordtse geveltjes.

De collectie bestaat uit meubels en verlichting veelal ontworpen in het midden van de vorige eeuw of met een knipoog naar deze periode. De winkel is een voortvloeisel uit de liefde van de eigenaar Danny Advocaat voor de tijdloze ontwerpen uit deze periode. Van jaren 30 tot jaren 70, van industrieel tot retro, het is allemaal te vinden in deze winkel. Naast de meubels en verlichting heeft de inrichterij ook diverse woonaccessoires in de collectie die hier perfect op aansluiten.

De functionaliteit van het ontwerp staat eigenlijk altijd bovenaan, de zitmeubelen worden dan ook geroemd om het zitcomfort. De ontwerpen van W.H. Gispen voeren de boventoon bij de Inrichterij. Daarnaast vindt u bij de Inrichterij nagenoeg alle andere merken die ook stalen buismeubelen produceren.

Van betaalbaar tot exclusief, zo kan elke klant aan de hand van zijn wensen een keuze maken en in alle gevallen kiezen voor de service die de Inrichterij te bieden heeft. De Inrichterij is niet alleen het adres voor de inrichting van uw woning, maar ook voor de werkplek of representatieve ruimte van uw bedrijf. Naast nieuwe artikelen vindt u hier ook originele vintage spullen, die veelal volledig gerestaureerd in de winkel te bewonderen zijn.

Dit aanbod is wisselend en varieert van stoelen tot klokken en bakelieten gebruiksvoorwerpen. Echt iets voor de liefhebbers dus! Dus wanneer u kiest voor kennis, keuze en kwaliteit dan is de Inrichterij de juiste winkel voor u.

Ook leuk voor jou?

Winkels
Praktisch

Eefjes Images

Wijnbrug 5F
Koffiebar
Keukenwinkel

Loki's Room

Vleeshouwersstraat 14
Schoonheidssalon

Amiri Beauty Boutique

Korte Breestraat 1
Kunst, antiek & brocante

Dordtse Lijsten Inlijstatelier

Melkpoortje 1
Slijterij

Vino di Marco

Voorstraat 425
Elektronica & Multimedia

Phonewinkel Dordrecht

Voorstraat 343