Locaties

De Remise

In het historische centrum van Dordrecht vind je De Remise. Dit is dé plek voor lekkere bagels, sandwiches, verfrissende drankjes, fijne koffietjes en huisgemaakte taarten, cakes en andere zoetigheden. Je kunt bij De Remise terecht om even lekker te zitten tijdens een citytrip, een dagje winkelen of om gezellig af te spreken met vrienden of vriendinnen door bijvoorbeeld een high tea te kiezen.

Zakelijk op zoek naar een plek om te zitten? Dat kan ook; in de winkel kun je werken en je laptop opladen aan één van de vele stopcontacten. Wil je de vergaderzaal van De Remise huren en lekker verzorgd worden? Ook dat is mogelijk! De Remise organiseert zelfs kinderfeestjes en bruiloftspartijtjes.

Kom genieten van het mooie pand dat rijke historie ademt. In 1880 is het huidige pand aan de Grotekerksbuurt in Dordrecht gebouwd, die in de loop van der tijd heeft gediend als pakhuis voor tabak, een garage en meerdere kantoorruimtes. Sinds april 2019 heeft De Remise haar deuren geopend en kun je de rijke geschiedenis van dit monument van maandag tot en met zaterdag uitgebreid bewonderen, onder het genot van smakelijk eten en een drankje. Een vaste halte voor iedereen!

Tips

Product

Bekijk het menu

De Remise ijs Dordrecht Kinderfeestje
Product

Vier je kinderfeestje bij de Remise

Product

High Tea bij de Remise

Ook leuk voor jou?

Bezorgen & afhalen
Fastfood
Koffiebar

Djuuz City Juice Bar

Vriesestraat 100
Diner
Lunch
Fastfood

Bijzonder Frietwerk

Voorstraat 317
Bezorgen & afhalen
Fastfood
Koffie & thee

LULU Teabar

Sarisgang 15
IJssalon

De IJswinckel Damplein

Damplein 1a
Vega(n)
Lunch
Koffiebar
Koffie & thee

Bio Bodega

Voorstraat 435
Vega(n)
Diner
Lunch
Ontbijt

Rebel Rebel

Houttuinen 32