Locaties

FoundbyMe

Bij vintagewinkel Foundbyme aan de Vriesestraat is vintage kleding van goede kwaliteit te koop voor dames en heren. Maar er is meer vintage te vinden, namelijk allerlei leuke en bijzondere items voor in huis.

Eigenaresse Marloes heeft een grote passie voor vintage en die is perfect terug te zien in de winkel. Marloes zoekt altijd naar mooie en bijzondere items voor in de zaak en dat resulteert in een winkel vol met vintage vondsten. De eigenaresse luistert goed naar de wensen van haar klanten, zodat ze met een vintage item naar huis gaan dat helemaal passend is bij de persoon zelf of bij de wensen die hij of zij heeft als het gaat om vintage kleding of woondecoratie. Op verzoek gaat Marloes ook op zoek naar vintage spulletjes, mocht een klant dit graag willen.

Gezelligheid en een ongedwongen sfeer zijn belangrijk voor haar en haar winkel en die zaken zijn dan ook volop terug te vinden in de Dordtse zaak. Kom gerust eens rondsnuffelen tussen de vintage kleding en woondecoratie, ongetwijfeld zit er iets voor jou bij. Foundbyme is een paradijs voor vintage-liefhebbers!

Ook leuk voor jou?

Juwelier

Smaragd Juwelier

Voorstraat 355
Tattoo & Piercing

Ink n Ray

Vriesestraat 15
Woonwinkel

Purper Interior

Nieuwstraat 34
Koffiebar
Sneakers

Kicks and Coffee

Voorstraat 333
Reisbureau
Kado & feestartikelen

Ontdek & (Er)vaar

Voorstraat 237
Kappers

Vivi Style kindersalon

Voorstraat 305