Locaties

Habets Herenmode

Habets herenmode is een creatieve omgeving waarin kwaliteit en klassieke Dordtse uitstraling centraal staan. Deze herenmodezaak heeft Italiaanse en Nederlandse modemerken in huis met een authentiek en smaakvol karakter, die stuk voor stuk staan voor aandacht en liefde.

De producten worden ontworpen en geproduceerd in onder meer Italië en Portugal en enkele zelfs in Nederland. Om exclusieve (niche)merken te presenteren en te verkopen, zorgt de Dordtse winkel voor een bijzondere visie in onze inkoop en daar is Habets herenmode trots op. Voor de man met een drukke agenda is de Personal Shopping een uitkomst. Service en luisterend vermogen zijn de grootste kracht om je te begeleiden in een unieke winkelbelevenis.

Habets herenmode heeft ook Made-to-Measure, maatpakken van LUBIAM su misura (100 procent Italiaans) en shirts van het Italiaanse familiebedrijf Poggianti 1958. Het is mogelijk om op jouw locatie een analyse van je kledingkast te krijgen met een advies. Maar de service van Habets herenmode gaat nog verder: de zaak biedt de mogelijkheid om je aankoop thuis te bezorgen zodra deze retour komt van de coupeur.

Wil je op de hoogte blijven van recente collecties en ontwikkelingen, dan kun je op de Facebook- of Instagram-pagina van Habets herenmode kijken.

Ook leuk voor jou?

Geopend met Koopavond
Kunst, antiek & brocante
Woonwinkel

Lokhorst Oosterse Tapijten

Lange Breestraat 323311 ND
Geopend met Koopavond
Elektronica & Multimedia

Telefoonmaken.nl

Johan de Wittstraat 4
Geopend met Koopavond
Kappers

La Classe Barbershop

Grote Spuistraat 15
Elektronica & Multimedia

Telecombinatie Dordrecht

Kolfstraat 2a
Bezorgen & afhalen
Vega(n)
Lunch
Koffiebar
Koffie & thee

Bio Bodega

Voorstraat 435
Juwelier

Jochen Thiele Goudsmid

Wijnstraat 136