Locaties

Halte 13

Aan de Tolbrugstraat Landzijde is Halte 13 te vinden, een winkel die helemaal gespecialiseerd is in kaartspellen. Van Magic the Gathering en Pokémon tot en met Digimon, Yu-Gi-Oh! en Dragonball. Naast kaartspellen heeft Halte 13 ook de aller-leukste Pokémon merchandise, T-shirts, bags, caps, puzzels, mega construct en nog veel meer.

Het begon in 2018 allemaal met een succesvolle webshop, waarna de fysieke winkel geopend werd. Gelukkig maar, want bij Halte 13 is het heerlijk rondstruinen. Je voelt er de magie van de kaartspellen! Ben je in het bezit van kaarten en wil je weten wat de waarde is? Halte 13 is het enige bedrijf in Nederland waar je je kaarten kunt afgeven om te laten graden – de waarde en staat van de kaarten bepalen – zonder het risico deze kwijt te raken met de post.

Maar dat is niet alles dat Halte 13 te bieden heeft. Naast het magische assortiment is er ook nog de mogelijkheid om een verkoelend handijsje te kopen in de winkel en heb je zin in snoep en frisdrank, dan kun je hiervoor ook terecht bij Halte 13.

Ook leuk voor jou?

Juwelier

Smaragd Juwelier

Voorstraat 355
Tattoo & Piercing

Ink n Ray

Vriesestraat 15
Woonwinkel

Purper Interior

Nieuwstraat 34
Koffiebar
Sneakers

Kicks and Coffee

Voorstraat 333
Reisbureau
Kado & feestartikelen

Ontdek & (Er)vaar

Voorstraat 237
Kappers

Vivi Style kindersalon

Voorstraat 305