Locaties

Het Magazijn concept stores

Het Magazijn is een winkel, restaurant en kunstuitleen onder één dak. Je kan er de volgende winkels vinden:

Make Room is ontstaan uit een passie voor woonstyling, een passie die de eigenaresse Susanne graag met anderen wilde delen. Susanne komt regelmatig in Frankrijk en is daar altijd op zoek naar toffe vintage en combineert dat thuis graag met wat designeritems en leuke woonaccessoires. Producten van jonge ontwerpers worden gecombineerd met vintage en wat grotere merken, zoals House Doctor en Hay Design. Zoals ze graag haar eigen huis inricht, werkt ze ook graag met Make Room. Door de webshop te combineren met een blog en inspirerende Instagram- en Facebookposts, neemt Make Room je helemaal mee in Susanne haar passie voor woondesign. Als onderdeel van Het Magazijn is de digitale ervaring van Make Room ook in het echt te bevelen. Laat je in een bruisende omgeving inspireren door de verrassende woonaccessoires van Make Room.

Velvet Music Dordrecht is een bekend en vertrouwd gezicht in Dordrecht en wijde omgeving. Bestierd door twee muziekverslaafde broers die hun passie voor muziek graag delen. Hiermee is Velvet de plek waar iedere muziekliefhebber de weg naar weet te vinden voor de beste platen en cd’s.

FotoFilmFabriek houdt van analoge fotografie en gelooft dat ook, of misschien wel juist, in het digitale tijdperk analoge fotografie een toegevoegde waarde is. In Het Magazijn is het aanbod van de webwinkel uitgebreid met een divers aanbod klassieke en nieuwe Polaroid camera’s. Daarnaast is er ook een selectie klassieke kleinbeeldcamera’s te vinden, met name gericht op de beginnende analoge fotograaf.

SBK Kunsstuitleen & Galerie biedt een podium aan kunstenaars om zich aan een breed publiek te presenteren. Van kunstenaars die hun sporen al hebben verdiend tot jong aanstormend talent. Bij SBK heb je ook toegang tot ruim dertigduizend kunstwerken die allemaal te huur en te koop zijn.

Restaurant het Magazijn is het startpunt van een ontdekking door dit unieke pand. Het restaurant hanteert eerlijke prijzen en werkt met het motto ‘voor en door Dordtenaren’ en een voorkeur voor lokale leveranciers. Er wordt veelal gewerkt met biologische producten en vooral vers! Je kunt er terecht voor lunch en diner met in het weekend een heerlijk ontbijt om de dag goed te beginnen. Naast al dit lekkers heeft ons restaurant ook nog plek voor optredens, ruime en speelse werkplekken, een mega stadstuin, shops, cocktails, koffie en een gezellige borrel.

Openingstijden restaurant:

Maandag – Zondag 10.00 – 00.00

Ook leuk voor jou?

Elektronica & Multimedia

BeSolar Store

Achterom 95-97
Elektronica & Multimedia

Phonewinkel Dordrecht

Voorstraat 343
Elektronica & Multimedia

Telefoonmaken.nl

Johan de Wittstraat 4
Elektronica & Multimedia

Telecombinatie Dordrecht

Kolfstraat 2a
Elektronica & Multimedia

Amac Apple Premium Reseller

Bagijnhof 52
Hobbywinkels
Elektronica & Multimedia
Kunst, antiek & brocante
Vintage

Vintage Audio Repair

Steegoversloot 54