Locaties

Jack's Steakhouse

Jack’s Steakhouse is een restaurant aan het randje van de Dordtse Biesbosch. Het restaurant kenmerkt zich door zijn unieke concept en zijn pionier in de regio. Het concept van het steakhouse is geen traditionele. Jack’s Steakhouse richt zich op een breed segment en heeft voor zowel de vlees- als visliefhebber een uitgebreide kaart. Je kunt ook zelf gerechten samenstellen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt met de beste slagers, vishandels en patissiers uit de regio. Door de verse producten en de specifieke grillbereiding krijgen de gerechten een heerlijke authentieke smaak. Dus, wil je genieten van een heerlijke steak, de beste vis of de lekkerste patisserie, bij Jack’s Steakhouse ben je aan het juiste adres!

Jack’s Steakhouse heeft zijn concept vernieuwd. Met de nieuwe trends en innovaties op het gebied van horeca is het team van Jack’s Steakhouse aan de slag gegaan. Onder de leiding van de chefkok is een nieuwe kaart samengesteld waar rekening gehouden wordt met de vraag naar gezondere en biologische keuzes. Uiteraard blijft Jack’s Steakhouse een restaurant waar je voor de beste kwaliteitssteaks terecht kunt.

Vergelijkbare locaties

Amerikaans
Diner
Internationaal
Lunch
Terras

De Beren Dordrecht

Wijnstraat 241
Amerikaans
Burgers
Diner
Stadstuin
Steak

BRUT Burgers & Steaks

Groenmarkt 113