Locaties

Jack's Steakhouse

Jack’s Steakhouse is een restaurant aan het randje van de Dordtse Biesbosch. Het restaurant kenmerkt zich door zijn unieke concept en zijn pionier in de regio. Het concept van het steakhouse is geen traditionele. Jack’s Steakhouse richt zich op een breed segment en heeft voor zowel de vlees- als visliefhebber een uitgebreide kaart. Je kunt ook zelf gerechten samenstellen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt met de beste slagers, vishandels en patissiers uit de regio. Door de verse producten en de specifieke grillbereiding krijgen de gerechten een heerlijke authentieke smaak. Dus, wil je genieten van een heerlijke steak, de beste vis of de lekkerste patisserie, bij Jack’s Steakhouse ben je aan het juiste adres!

Jack’s Steakhouse heeft zijn concept vernieuwd. Met de nieuwe trends en innovaties op het gebied van horeca is het team van Jack’s Steakhouse aan de slag gegaan. Onder de leiding van de chefkok is een nieuwe kaart samengesteld waar rekening gehouden wordt met de vraag naar gezondere en biologische keuzes. Uiteraard blijft Jack’s Steakhouse een restaurant waar je voor de beste kwaliteitssteaks terecht kunt.

Ook leuk voor jou?

Amerikaans
Internationaal
Diner
Lunch
Terras

De Beren Dordrecht

Wijnstraat 241
Amerikaans
Burgers
Steak
Diner
Stadstuin

BRUT Burgerbar

Groenmarkt 113
Hollands
Internationaal
Steak
Diner
Lunch
High tea
High wine
Terras
Oplaadpunt E-Bikes

Restaurant het Bevertje

Johan de Wittstraat 49
Grieks
Steak
Diner

Restaurant Ammos

Groenmarkt 82-86
Frans
Vis
Diner

Visrestaurant de Stroper

Wijnbrug 1
Met Kids
Restaurants buiten het centrum
Diner
Lunch
Terras

Het Gemaal

Loswalweg 6