Locaties

Jack's Steakhouse

Jack’s Steakhouse is een restaurant aan het randje van de Dordtse Biesbosch. Het restaurant kenmerkt zich door zijn unieke concept en zijn pionier in de regio. Het concept van het steakhouse is geen traditionele. Jack’s Steakhouse richt zich op een breed segment en heeft voor zowel de vlees- als visliefhebber een uitgebreide kaart. Je kunt ook zelf gerechten samenstellen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt met de beste slagers, vishandels en patissiers uit de regio. Door de verse producten en de specifieke grillbereiding krijgen de gerechten een heerlijke authentieke smaak. Dus, wil je genieten van een heerlijke steak, de beste vis of de lekkerste patisserie, bij Jack’s Steakhouse ben je aan het juiste adres!

Jack’s Steakhouse heeft zijn concept vernieuwd. Met de nieuwe trends en innovaties op het gebied van horeca is het team van Jack’s Steakhouse aan de slag gegaan. Onder de leiding van de chefkok is een nieuwe kaart samengesteld waar rekening gehouden wordt met de vraag naar gezondere en biologische keuzes. Uiteraard blijft Jack’s Steakhouse een restaurant waar je voor de beste kwaliteitssteaks terecht kunt.

Ook leuk voor jou?

Bezorgen & afhalen
Fastfood
Koffiebar

Djuuz City Juice Bar

Vriesestraat 100
Diner
Lunch
Fastfood

Bijzonder Frietwerk

Voorstraat 317
Bezorgen & afhalen
Fastfood
Koffie & thee

LULU Teabar

Sarisgang 15
IJssalon

De IJswinckel Damplein

Damplein 1a
Vega(n)
Lunch
Koffiebar
Koffie & thee

Bio Bodega

Voorstraat 435
Vega(n)
Diner
Lunch
Ontbijt

Rebel Rebel

Houttuinen 32