Locaties

Jochen Thiele Goudsmid

Sieraden volledig naar wens op ambachtelijke wijze vervaardigd in eigen atelier; Jochen Thiele ontwerpt samen met u het speciale sieraad voor dát speciale moment.

Werkwijze

Kom vrijblijvend langs in het atelier aan de Wijnstraat te Dordrecht tijdens openingsuren of maak een afspraak om in alle rust uw wensen aan te geven voor uw sieraad. Een ring, de trouwringen voor het leven, oude sieraden vermaakt tot iets nieuws, de herinner-ring met as van uw dierbare.Niets is onmogelijk. Uw wensen worden met 3D-technologie omgezet in een ontwerp welke u via rendering direct kunt aanschouwen.

Emotie neemt vorm aan

Uit 14 of 18 karaats goud, zilver, platina of palladium wordt uw ontwerp uitgewerkt tot uw unieke sieraad. De beste kwaliteit diamant en edelstenen gebruiken we om uw ontwerp te complementeren. In ons atelier geven we vorm aan uw emotie.

Collectie 

Naast de mogelijkheid uw eigen sieraden te (laten) ontwerpen voert Jochen een collectie eigentijdse handgemaakte ringen, colliers, oorsieraden en armbanden vervaardigd uit 18 en 14 karaats goud in combinatie met schitterende diamanten, edelstenen en parels.Kom gerust langs om vrijblijvend over de mogelijkheden te praten. Het is mogelijk een afspraak te maken buiten openingstijden (19:30 – 22:30).

Ook leuk voor jou?

Tattoo & Piercing

Tattooshop het Gouden Schaap

Wijnstraat 184
Bloemenwinkel/Tuincentrum

Milaflora Bloemcreaties

Voorstraat 232
Herenmode

Royal Blue Kostuums

Voorstraat 286
Woonwinkel
Damesmode

Flo's Label

Voorstraat 403
Keukenwinkel

BBQing

Voltastraat 4
Kappers

Charlie Charlie Lima

Vriesestraat 93