Locaties

Herberg De Kop van 't Land

Geniet in het het eigentijdse en gezellige restaurant de Kop van ‘t Land van allerlei heerlijkheden. De kleinschalige opzet zorgt voor een ontspannen sfeer waarin volop aandacht is voor de gasten en de gerechten. Het team kookt zonder vis en vlees en houdt van puur en organisch zodat je de natuur proeft op je bord. Met verse, biologische producten maken ze smaakcombinaties die verrassen en er prachtig uitzien. Het streven is om alles van het product te gebruiken zodat er zo min mogelijk weggegooid hoeft te worden. De Kop van ‘t Land werkt met verrassingsmenu’s. Elke week nieuwe gerechten, samengesteld uit het marktaanbod.

Overnachten bij de Kop van ‘t Land
Herberg de Kop van ‘t Land biedt ook de mogelijkheid om te overnachten. De drie gastenkamers  en het appartement ~ allemaal met een eigen badkamer ~ hebben een rustige, natuurlijke inrichting. De comfortabele bedden nodigen uit om te genieten van een goede nachtrust. Voor meer comfort en ruimte kunt u de living erbij huren. Voor een goed begin van de dag wordt ‘s morgens van 09.00 tot 10.30 uur een stevig, veelzijdig en vers ontbijt geserveerd.
Het appartementje (gastenkamer plus de living) kunt u huren voor een  langer verblijf. Het appartementje heeft een zithoek, een tv, een keuken en een mooi uitzicht.

Vergelijkbare locaties

Biologisch
Diner
High tea
Hollands
Huisgemaakt gebak
Internationaal
Lunch
Ontbijt
Stadstuin
Terras

Villa Augustus

Oranjelaan 7
Biologisch
High tea
Lunch
Taart en lekkernijen

Christa's

Steegoversloot 56
Bezorgen & afhalen
Biologisch
Diner
Lunch
Terras
Vega(n)

Daantje Food & Drinks @the Movies

Nieuwstraat 60
Biologisch
Diner
Frans
Mediterraans
Spaans

DeliCees

Lange Geldersekade 8
Biologisch
Huisgemaakt gebak
Koffiebar
Lunch
Vega(n)

ZUSJES

Voorstraat 431
Bars
Bezorgen & afhalen
Biologisch
Borrel
Diner
Internationaal
Lunch
Met kids
Ontbijt
Stadstuin
Terras

Restaurant Het Magazijn

Voorstraat 180