Locaties

Herberg De Kop van 't Land

Geniet in het het eigentijdse en gezellige restaurant de Kop van ‘t Land van allerlei heerlijkheden. De kleinschalige opzet zorgt voor een ontspannen sfeer waarin volop aandacht is voor de gasten en de gerechten. Het team kookt zonder vis en vlees en houdt van puur en organisch zodat je de natuur proeft op je bord. Met verse, biologische producten maken ze smaakcombinaties die verrassen en er prachtig uitzien. Het streven is om alles van het product te gebruiken zodat er zo min mogelijk weggegooid hoeft te worden. De Kop van ‘t Land werkt met verrassingsmenu’s. Elke week nieuwe gerechten, samengesteld uit het marktaanbod.

Overnachten bij de Kop van ‘t Land
Herberg de Kop van ‘t Land biedt ook de mogelijkheid om te overnachten. De drie gastenkamers  en het appartement ~ allemaal met een eigen badkamer ~ hebben een rustige, natuurlijke inrichting. De comfortabele bedden nodigen uit om te genieten van een goede nachtrust. Voor meer comfort en ruimte kunt u de living erbij huren. Voor een goed begin van de dag wordt ‘s morgens van 09.00 tot 10.30 uur een stevig, veelzijdig en vers ontbijt geserveerd.
Het appartementje (gastenkamer plus de living) kunt u huren voor een  langer verblijf. Het appartementje heeft een zithoek, een tv, een keuken en een mooi uitzicht.

Ook leuk voor jou?

Borrel
Diner
Lunch
Monumenten
Bioscopen

De Witt

Nieuwstraat 6062
Aziatisch
Sushi
Diner

Oishi & Oishi

Dubbeldamseweg Zuid 68
Bezorgen & afhalen
Internationaal

Wok-Kebab

Voorstraat 353
Pannenkoeken/Poffertjes
Terras

Ron's Poffertjessalon

Achterom 100
Bezorgen & afhalen
Fastfood
Koffiebar

Djuuz City Juice Bar

Vriesestraat 100
Diner
Lunch
Fastfood

Bijzonder Frietwerk

Voorstraat 317