Locaties

Music Department

Op een zeer unieke plek in de historische binnenstad van Dordrecht in een adembenemend mooi monumentaal pand aan de Wijnstraat (huis Roodenburch) hebben we samen met vintagestore Bluebirds in the backyard een hele nieuwe winkelbeleving weten te creëren. Shoppen , horeca, live muziek, workshops, kinderspeelplaats, stadstuin, terras en volledig gerestaureerde stijlzalen uit 1766 voor bijvoorbeeld trouwfeest, receptie, concert of CD presentatie onder één dak!

Een uniek “muziekwinkeltje” al zeggen we het zelf. Niet alleen de schitterende locatie, ook het assortiment en de benadering zijn heel anders. Zo staat de klant die ons bezoekt centraal en niet de bestellingen die binnenkomen via het internet. Weer gewoon een echte winkel waar je heen moet om iets te kopen, te laten repareren en waar je vragen kunt stellen en koffie kunt drinken, sterker nog je kunt er heerlijk lunchen en dineren ook. Door onze samenwerking met Bluebirds in the Backyard zijn we ervan overtuigd dat Dordrecht er een winkelbeleving bij heeft.

Shoppen in onze winkel en bij Bluebirds en daarna even heerlijk genieten van een drankje en wat eten in het restaurant of op het terras. We zijn 5 dagen per week geopend en het restaurant is ook op vrijdag en zaterdagavond geopend tot 22:00. Zien we je snel?

Je vindt the Music Department direct bij binnenkomst in een gewelf naast de centrale kassa. Je kunt bij ons terecht voor je nieuwe gitaar, accessoires, snaren en alle denkbare toebehoren en muzikale cadeautjes maar ook voor het laten repareren of afstellen van je gitaar of bas ben je bij ons aan het juiste adres. Eenvoudige reparaties doen we in de meeste gevallen direct zodat je het instrument gelijk weer mee kunt nemen. Terwijl wij je instrument weer helemaal in orde maken kun jij even lekker bij ons of Bluebirds shoppen, wat gaan eten en/of drinken in het restaurant of op het terras lekker in de zon. Naast instrumenten hebben we ook een zeer grote collectie LP’s en singles met wekelijks nieuwe aanvoer!

Vergelijkbare locaties

Bed & Breakfasts
Muziekinstrumenten
Overnachten

De Luthiers

Voorstraat 13
Elektronica & Multimedia
Hobbywinkels
Muziekinstrumenten

Dordrecht Klassiek

Voorstraat 463A